Motocyklové Prilby Zámok S Oceľové Drôtené Káblové Tvrdá Zmes Zámok Na Motocykel, Bicykel Elektrická Kolobežka Príslušenstvo Zámky

€3.04

-19%

€3.76

Nový produkt

1 položky

Štítky: cycl prilba, prilba zámok yamaha, bike prilba zámok, anti theft prilba, agv k5 clonu, bicycl prilba, agv k3 sv, cyklistické mtb prilba, kolesá na scooter xiao m365, pevné pneumatiky xiao.

Motocyklové Prilby Zámok S Oceľové Drôtené Káblové Tvrdá Zmes Zámok Na Motocykel, Bicykel Elektrická Kolobežka Príslušenstvo Zámky

Odrážky:

1、Kompaktná Veľkosť: prilba zámok je kompaktný pre pohodlné nosiť vo vrecku taška alebo omotal okolo auta sa.

2、Žiadny Priestor Zaberajúci: Dal si ho do vrecka, môžete ľahko vziať so sebou, to nie je zaberajú priestor, a môžete cestovať viac pohodlne.

3、Špecifikácie Produktu: najdlhší úsek je asi 1,5 m, priemer je asi 2.3 mm, vonkajšia vrstva je pokrytá PVC, aby sa zabránilo poškriabaniu rám.

4、Vhodné Vykonávať: prilba zámok je pevne uzamknutý spolu s prilbou.To je nevhodné nosiť helmu každý deň.S tým, prilby môže byť zabalené okolo tela, ktoré je pohodlnejšie nosiť.

5、Široký Vlastnosti: vysoko kvalitné oceľové blokovací hák je vyrobený z vysoko kvalitnej ocele, silné a odolné, ľahké použitie, rýchle a jednoduché, aby sa zaistil.

Špecifikácie:

Názov: Prilba Zámok

Farba: čierna

Materiál: vysoko kvalitnej ocele

Veľkosť: cca 150 CM * 0.23 CM/59.06*0.09 v

Váha: cca 41.7 g

Použitie: Môže byť uzamknutý pevne s prilbou, vhodné pre bicykle, motocykle, autá na elektrický pohon, vyváženie kolies, atď.

Balenie Zoznam:

Prilba Zámok * 1

Druh bike príslušenstvo
Materiál vysoko kvalitnej Ocele
Názov Položky prilba zámok
Číslo Modelu prilba zámok
Názov Prilba káblový zámok
Farba čierna
Používa pre bicykle, motocykle, autá na elektrický pohon, vyváženie kolies, atď.

Súvisiace produkty