Pre Auto 1pc Bezdrôtové Handsfree Bluetooth 5.0 Auto MP3 Prehrávač, FM Rádio 1 Din autorádio Stereo Prijímač Auto Príslušenstvo

€12.18

-27%

€16.69

Nový produkt

1 položky

Štítky: mp3, 1 din rádio, auto bluetooth rádio, signstek fm vysielač, Modrá, 13 kolíkového kábla, rádio retro vintage, auto mp3 prehrávač, usb, fm rádio, m3 prehrávač, bluetooth.

Funkcie :

*100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

*Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a praktické použitie

*2 Porty USB Nabíjačka do Auta a QC3. 0 Nabíjačky: Podpora nabíjanie dvoch zariadení súčasne, jeden port je Rýchle Nabíjanie 3. 0 port (kompatibilný s: QC2. 0, Pre Hua Wei FCP, Typ-C a Pre Samsung, a zodpovedajúce smart IC môže automaticky priradiť aktuálny.Podľa maximálny výkon, nabíjačky účinnosť je viac ako 80 percent, tak, že vaše zariadenie je možné úplne nabiť v krátkom čase.Lepšie plnenie výkon. (Poznámka: QC2. 0 / 3. 0 nie sú kompatibilné s Samsung S9.)

*Prijímať Hovory bez použitia Rúk: High-performance mikrofón s Potlačenie Šumu (CVC) technológie, poskytuje krištáľovo čistý hovor.Odpovede/opakovanie/zamietnutí alebo ukončenie hovoru stačí jednoducho kliknúť na tlačidlo.Hladko prepínať medzi prichádzajúce hovory a hudbu; Riadiť bezpečnejšie.Okrem toho, že podporuje hlasovú navigáciu vo vašom telefóne.

*Ponorte V Hi-Fi, Hudba: Vložte USB ovládač, ktorý obsahuje súbory MP3 do "správnej" USB portu a užívať si to.Ak to nie je dosť, to môže tiež podporiť váš zoznam skladieb s plnou rozsah počuteľných frekvencií bez narušenia pôvodného signálu z vášho MP3, iPhone, Android Smartphonov a ďalších zariadení s podporou technológie Bluetooth.

*Široký Compatility: Bluetooth Auto FM Vysielač môže byť spárovaný ako hands-free sada s všetky Bluetooth zariadenia, ako je napríklad iPhone, iPad, Pre iPod, Pre Tablet, Samsung, HTC, Sony a ďalšie Android Smartphone; prehrávanie hudby a hovorov priamo z vášho mobilného zariadenia na auto stereo systému pomocou signálom FM rádia (87.5-108.0 MHz).

*Multi-Bezpečnosť Ochrana: Prichádza so vstavaným viac-aktuálne ochranu, cez-napätie, ochrana, inteligentná regulácia teploty, skratu ochrana.FM vysielač účinne zabraňuje viaceré nebezpečné problémy.Nízka hlučnosť a nízke zvlnenie výstupného, ktorý môže efektívne znížiť straty elektronické zariadenia do nabíjacieho zariadenia.Lepšie chrániť vaše auto a inteligentné zariadenia

Špecifikácia:

*Produkt materiál: ABS+PC ohňovzdorné + hliníkovej zliatiny

*Vstupné napätie: 12-24V

*Výstup USB1: 5V1A

*USB2: 5V/2.4 A 9V/2A 12V/1.5A

*Podpora rýchle nabitie: QC3.0, FCP, AFC a iné rýchle nabitie protokolov

*Bluetooth verzia: Bluetooth 5.0+BR+EDR+BLE

*Podpora hudobný formát: MP3, WMV, WAV, FLAC a iné bezstratové formáty režim prehrávania: Bluetooth, TF karty, U diskov

*FM vysielacie frekvencie: 87.5-na 99,9 MHz

Obsah balenia:

1*MP3 Prehrávač, FM Vysielač

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

auto tovaru forBMWE60
pre auto autorádio
MP3 Prehrávač Stereofónny prijímač
Produkt materiálu
rádio 1 din Auto MP3 prehrávač
auto príslušenstvo forBMWE39
Bluetooth 5.0 forBMWE90
Pôvod CN(Pôvodu)
Pioneer audio do áut auto Bluetooth

Súvisiace produkty