Dámske Originálne Kožené Kabelky Ženy Taška cez Rameno Návrhár Luxusných Lady Tote Veľkú Kapacitu, Kabelky pre Lady Drop Shipping

€60.99

-39%

€101.64

Nový produkt

1 položky

Štítky: dizajn luxusné kabelky, skutočný čistý kožené tašky ženy, mui women bag, taška chanel, celine luxusná kožená taška, 2020 taška ženy, kabelky pre ženy 2020 návrhár luxusných, veľká kabelka shop, luxury daiper bag, 13x19cm taška.

Dámske Originálne Kožené Kabelky Ženy Taška cez Rameno Návrhár Luxusných Lady Tote Veľkú Kapacitu, Kabelky pre Lady Drop Shipping

Sme predávať len kvalitné výrobky,odmietnuť lacné nevyžiadanej pošty!Továreň na priamy predaj, spodnej úrovni cenu.Fahion dievčatá, Luxury line, to čo vidíte je to, čo dostanete, 100% vzorom, Materiál :Činením rastlinným činidlom cowhide kožené je hoden vlastniť!Dizajn: 1,Krátke popruh štýl, s vnútorný zips vrecko 2,Veľkú kapacitu pre peniaze, karty, mince, zmenky atď. 3,Top pravej kože, olej, vosk kože (odolný a praktický) Materiál: 100% pravá koža, olej, vosk, kožené, prvá vrstva z cowhide Package: Retail box Materiál: Superior Cowhide Kože(Rastlinné Vyčinená Koža )

Zásielky 1. Máme loď na celom svete, a všetky produkty v našom obchode je doprava zadarmo. 2.Budeme posielať položky do 1-3 dní po platba je dokončený.Ak potrebujete akékoľvek priaznivé alebo rýchle dodanie, prosím, kontaktujte nás. 3.Sme dodávané z ČÍNY Post leteckú poštu, dostanete k väčšine krajín do 20 až 40 dní.Deivery čas závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až 50 dní.Ak nechcete prijímať položky po 40 dňoch,Prosím, kontaktujte nás, budeme skúmať a riešiť dodanie problém.Farba a tieňovanie Všetky naše položky sú skutočné, streľba, pre technológie, displej, ľahké, environmentálnych dôvodov, môže byť mierna odchýlka jav, a všetky naše tašky sú vyrobené 100% Pravé Hovädzie Kože.Je ťažké kúpiť kožené presne rovnakú farbu ako obrázky, prosím, v druhu prednosť, prosím, kontaktujte nás pred uvedením poradí, ako dlho, ako si mysli farbu veľmi veľa.Záručné podmienky a reklamačný Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť.Prepravné poplatky sa hradí kupujúci.Spätná väzba 1. Vaše uspokojivé je náš jediný persuit.vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. 2. Prosím, láskavo nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s nákupom.

Dekorácie Duté Sa
Interiér Vnútorný Priestor
Štýl Vintage
Tvar Klapka
Názov Značky Difenise
Vzor Typ Pevné
Príležitosti Univerzálny
Uzavretie Typ Zips & Hasp
Číslo Modelu T11105
Pohlavie Ženy
Exteriér ŽIADNE
Hlavný Materiál Pravá Koža
Pôvod CN(Pôvodu)
Tvrdosť MÄKKÉ
Obkladový Materiál Polyester

Súvisiace produkty