Bezdrôtové Selfie Stick Diaľkové Ovládanie Statív Handphone Live Photo Držiak na Statív Fotoaparátu samospúšť Artefakt Prút

€2.31

-32%

€3.44

Nový produkt

1 položky

Štítky: fire opal kameň, akaso selfy stick, selfie stick stojany, sirui selfie stick statív, lowepro nova 170 aw, selfie stick statív trio, ulanzi selfie stick statív, smart selfie stick statív, lowepro nova, mi selfy stick.

Funkcie:

1. Multi-uhol otáčania: statív podporuje multi-uhol možnosť rotácie, a uhlom 270° je možné upraviť podľa potreby, aby fotky, ako sa vám páči, a dať plnú hrať na váš Selfie schopnosť.

2. Robustný a stabilný: prijíma trojuholníkové stabilnú štruktúru vyrobené zo zliatiny a nohy môžu zabezpečiť pevnosť a anti-sklzu, dokonca aj na každom type terénu.

3. Prenosné a univerzálny kompatibilita: statív je ľahko prenosný, vhodný na fotografovanie kdekoľvek, a hmotnosť je len 132g, ktorý je dosť svetla, aby sa prenosné.

4. Bezdrôtové pripojenie: statív bude automaticky pripojiť po spustení, bezdrôtová funkcia vám umožní pracovať voľnejšie.

5. Nastaviteľná výška: nastaviteľná výška našej mobilný telefón statív je rozsiahlejšie, môžete nastaviť požadovanú výšku.

Popis:

Mobilný telefón statív má stabilnú štruktúru, ktorá môže byť voľne otáčať a upravené tak, a je vhodný pre prácu, živé vysielanie, fotografovanie a nahrávanie videa.

Špecifikácie:

Materiál: Zliatiny

Dĺžka: 19.5 cm

Hmotnosť: 132g

Automatický režim spánku: 10min

Package Zahrnuté:

1* Statív (postavený v roku batérie)

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Zložené Dĺžka (mm) 195 cm
Materiál Hliník,PC
Komunikácia ŽIADNE
Názov Značky NoEnName_Null
Nakonfigurovaný pre(Adaptácia) SMARTPHONY
Číslo Modelu Bezdrôtové Selfie Stick Diaľkové
Pôvod CN(Pôvodu)
Podpora Vzdialeného Ovládania Áno

Súvisiace produkty