Selfie Stick Statív Mobilný Telefón Podporovať Live Vysielanie Držiak Bezdrôtový Selfie Stick Foto Artefakt K10

€3.50

-32%

€5.22

Nový produkt

1 položky

Štítky: monopod, q666, fotoaparát profesionálny statív, filter zomei, fotoaparát na statív, nd zomei, fotoaparát, statív pre dslr, mini statív, statív zomei, q111 zomei.

Funkcie:

1. Vhodné pre Viaceré Príležitosti: Premium hliníkovej zliatiny stick a posilnený, statív, aby statív viac stabilné, pohodlné na dlhé vzdialenosti snímky alebo nahraním film s bluetooth pre party, cestovanie a video chat.

2. Prepínač Selfie Stick Dve Režim:

#1 Za polica je žltý krúžok.Držanie kruhu, zase polica proti smeru hodinových ručičiek opraviť polici.PB selfie stick zase do všeobecného režimu. #2 Sklopné poličky v smere hodinových ručičiek uvoľnite police a stlačte Pan-Tilt prepínacie Tlačidlo pre 3s ak chcete zapnúť stabilizátor.

3. Dobre Dizajn : Rozšíriteľný dĺžka medzi 11.6-25inch, môžete upraviť stick dĺžka na splnenie rôznych potrieb.Jednoducho otočte držiak telefónu alebo vedúci odfotiť, Selfie alebo live show, aby vyhovoval vašim rôznych príležitostiach.

4. Prenosné a Ľahko sa prenáša: S ľahký a kompaktný dizajn, je to ľahké prenášanie PB bluetooth selfie stick statív s stabilizátor, keď pri cestovaní.

Popis:

S PB Bluetooth anti-shake selfie držať, budete strieľať viac plynulé a stabilné fotografie a videá, môžete ľahko urobiť vlog.To môže byť tiež použitý ako riadny selfie stick statív s diaľkovým ovládačom.Čo to je, stabilizátor alebo selfie stick alebo telefón statív, je to tak môže vertikálne alebo horizontálne odfotiť.

Špecifikácie:

Farba: Čierna/ Biela (opptional)

Odnímateľný & Nabíjateľná Bluetooth Uzávierky

Bluetooth Remote Rozsah: až 33ft;

Plné nabitie do 30-45minutes;

24 hodín pracovného času,

3 mesiace v pohotovostnom režime;

20,000 selfies na jedno nabitie

Package Zahrnuté:

1 * Telefón Držiak pre Selfie

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Podpora Vzdialeného Ovládania No
Komunikácia Bluetooth
Číslo Modelu Telefón Držiak pre Selfie
Materiál Plastové
Nakonfigurovaný pre(Adaptácia) SMARTPHONY
Zložené Dĺžka (mm) 150
Názov Značky ACEHE

Súvisiace produkty