24k zlatou fóliou moderné dekoratívne predmety, 10 palcový keramiky dosky pre domáce

€224.69

-5%

€236.52

Nový produkt

1 položky

Štítky: neo super krídla 5 cm, kn95 masky dinosaurov, bubnové s50 harmonica, puissance telový krém, muži ženy hodiny dual, l mužov športové hodinky, led svietidlá, retro, silikónové tipy sander, tumbler biela káva.

Názov: Päť dobytka porcelánový tanier Kryt materiál: 24k Gold Výhoda: Má Zbierku Hodnota Remeslá Veľkosť: 10 cm, alebo vlastná veľkosť Balenia: Doska X 1+ Balenie Darčeka X 1

Produkt Obrázok

Kryt s 24k zlatou Fóliou

Náš produkt používa zlatej fólie s 24K zlatom obsah až 99%, čisté farby, svieti, vyzdvihuje elegantné a luxusné zlaté prírody.robí celý výrobok sa objaví sľubný znamenie, nádherný, bohatý a má mimoriadne afinitu.

O Technológii: Tradičný lak line rezbárstvo

Naše produkty prijať tradičný lak line rezbárstvo technológia, ktorá je tradičné Čínske remeselné a nehmotného kultúrneho dedičstva.Lak line rezbárstvo technológia, zahŕňa tradičné Čínske ľudové umenie, cirkevné umenie, obrady, obete, pocty a iných charakteristík palác umenia.S jeho jedinečný umelecký štýl, vytvára veľké množstvo súčasné umenie a remeslá, a stáva high-end diel pre moderných ľudí na skrášlenie a skrášliť svoje životy.Lak line rezbárstvo technológie porcelánu dosky sú hand-made, aby sa výrobky flexibilnejší a viac realistické.Proces výroby produktu je: 1. lak line pôdy výroby, 2. spodnej časti dekorácie, 3. dizajn tvar, 4. základná pneumatiky, 5. twist čiary medzi rukami, 6. farba line sochárstvo, 7. horné svetlo lak, 8. prášok biela hlina, 9. maľované zlatou farbou, 10. vložiť zlatej fólie.Výrobok trvá niekoľko týždňov, mesiacov alebo dokonca niekoľko rokov odbornej čas na výrobu, spracovanie je jemné a elegantné, obraz je živý a jasný, štýl je jednoduchý a elegantný, obraz je jasný, a každý výrobok je nikdy rovnaký.

Materiál Pozlátené
Technológia Tradičný lak line rezbárstvo
Doska Čínsky Keramické Dosky
Výhodou Kryt s 24k Zlatom
Funkcia Remeslá
hodnota Má zbierku hodnota
Tému Maskot
Regionálne Funkcie Čína

Súvisiace produkty