Veľký Plameň Kefa Červenať Prášok Make-Up Nástroje Blusher Prášok Nadácia pre Kozmetické Pleťové Nástroje a Príslušenstvo

€1.22

Nový produkt

1 položky

Štítky: dieťa sprcha mydlo, make-up lístkového nastaviť, konjac lístkového, kabát sobolia, beauty blender čisté, mikrovlnná zásobník, foundat, syr mlyn, elektrický mlynček multifunkčné, make-up powder puff.

Materiál: drevo rukoväť / nylon

Hmotnosť: 11 g

Denné upratovanie:

Po každom štetec použitý venovať pozornosť čisté,bude To zakázať chov baktérií,Po všeobecné použitie, využitie vody opláchnite,Potom trieť prstami spolu čisté štetiny.

Pravidelná údržba:

Zákazníci, ktorí práve dostali štetcom, alebo ktorí majú uložené kefa na nejakú dobu,Nezabudnite najprv vyčistite kefkou s jemným čistiacim prostriedkom, a potom použitie,Aj na vedomie, že použitie dlhodobých zákazníkov o dva týždne urobiť dôkladné čistenie kefkou.

Metóda čistenia:

Správne množstvo čistiaceho prípravku alebo štetina profesionálny čistiaci prostriedok na štetiny,Potom jemne vmasírujte pozdĺž smeru štetín,Potom opláchnite vodou,Po vode, je potom hodil časť,Môžu byť umiestnené v vetranom mieste.

Bezpečnostné opatrenia:

Vetranie suché, vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu

Prírodné suché, zakázať vyžmýkajte

Flushing, chráň ťažké rub pevný

Naše Záruky

Pevne veríme, že vykonávať niektoré z najviac inovatívnych produktov vo svete a chceme mať istotu, že sme späť, že až s bezrizikové ironclad 90 dní zaručiť.

Ak nechcete mať pozitívny zážitok z AKÉHOKOĽVEK dôvodu, my vám robiť to, ČO je potrebné, aby ste 100% spokojní s nákupom.

Nákup položiek on-line môže byť zložitá úloha, preto chceme, aby ste si uvedomili, že tam je absolútne NULOVÉ riziko v niečo kúpi a snaží sa na to.Ak sa vám to nepáči, no ťažké pocity budeme robiť to právo.

Máme 24/7/365 Lístok a e-Mailovú Podporu.Kontaktujte nás, ak potrebujete pomoc.

Doprava Po Celom Svete ✈

Prosím, všimnite si, že doprava je poistená celom svete.Sledovacie Čísla VŽDY budú odoslané takže môžete sledovať na každom kroku na ceste!Cool veci sa oplatilo čakať!

100% Riziko-Voľný Nákup

Ak ste si ju kúpili a nemyslím, že je to pravé pre vás, nebojte sa.Pošlite nám správu a my vám ponúka výmenu alebo vrátenie peňazí v skontrolujte, či je všetko správne.100% jednoduché a bez rizika proces.

Funkcia Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Kefa Materiál Vlna
Číslo Modelu DW070
Druh Sponge brush
Veľkosť 11g
Množstvo 1
Názov Značky MOONBIFFY

Súvisiace produkty