CN3722 solárne multifunkčné 1-4 reťazec l lítium-ion / li železa fosfát MPPT 2A plnenie modul

€7.78

-8%

€8.46

Nový produkt

1 položky

Štítky: mppt solárny regulátor nabíjania pre lítiové batérie, diy solar system, ovládanie mppt, náramok solárneho systému, seiko sla017, 20a mppt, žehlička fosfát, cpt la10, cn3722, pole hodinky.

Charakteristika

Maximum power point tracking solárnych článkov, výstupný prúd je väčší ako solárny panel prúd, reálne ultra vysoká účinnosť MPPT, podpora 7V-24V, 90W solárne panely

Nastaviteľné výstupné napätie, CC-CV automatické ovládanie (môže podporiť v jednom alebo vo viacerých oddiel lítiové batérie, alebo lítium železa vápenatý alebo olovené batérie)

Úplné nabitie batérie riadenia

• maximálna podpora pre solárny výkon: 90W

PWM frekvencia spínania: 300KHz

Konštantný prúd nabíjania prúd sa nastaví externý rezistor (voliteľné 2A/3A/4A/5A)

• vyznačuje sa krátkym časom vytvrdzovania nabíjanie batérií s hlbokému vybitiu

• dvojité označenie stav nabíjania a plnenie koncového stavu (červené svetlo na nabíjanie / plná zelená / červená svetlo blikajúce zelené svetlo, s uvedením bez batérie)

Funkciu Soft start

Batéria konci prepäťové ochrany

• jeden tvarovaný medené pásky indukčnosť, 7A saturačný prúd, stabilnejší, pracovať viac prúdový výstup

Modulárny Veľkosť: 50*30*12mm

Inštrukcie

Tento okruh je možné použiť len pre lítium-iónové batérie, solárneho nabíjania ochrana lítium železa vápenatý, olovo-kyselinové batérie.

Ak nabíjací prúd je väčší ako 2A, je odporúčané, aby sa pripojený na tepelné žiarenie, hliníkový kryt alebo, ak chcete pridať radiátor!

Všimnite si prosím, že nie upraviť MPPT napätie na menej ako 7V alebo menej ako výstupné napätie, inak nie je žiadny výstupný poplatok.MPPT bod napätie je 1.04 V

Červené svetlo je v nabíjanie, nabíjanie je viac, modrá kontrolka svieti, batéria nie je pripojený, modré svetlo je jasné, červená bliká, napätie je zle, prázdny je svetlo červené, a žiadne aktuálne je výstup.

Potenciometer je veľmi presné, prosím prineste si vlastné slovo hodiny skrutkovač, pacienta, úprava, prísne odkaz na nasledujúci návod, základná úspech, porucha môže spáliť!

Prvé 2 nevyhnutných podmienok, obvod môže pracovať: Prvý: vstupné napätie nesmie byť vyššie ako nastaviť MPPT napätie, dve: nastaviť výstupné napätie musí byť nižšia ako vstupné napätie.Nastavené od výrobcu: MPPT napätie je o 18V, výstupné napätie je asi 4.2 V.

Krok 1: Pripojenie na solárne bunky, nie nabíjateľnú batériu, Ak výstup má napätie, krok 2. Ak nie je žiadny výstup, zase MPPT pomaly späť, kým výstupné napätie je zvrátiť.

Krok 2: inverzné Zase výstupné napätie malé až do prevádzky bliká, potom hrubo nastavenie výstupného napätia a full cut-off napätie

Krok 3: Prístup k nie úplne nabitú Batériu, a v Výstupný terminál sériové ammeter sleduje plnenie súčasných a doladiť MPPT potenciometer do nabíjacieho prúdu je maximálna.Alebo použite multimeter na meranie slnečnej napätie v blízkosti menovité pracovné napätie solárneho panelu

Krok 4: priebežne sledovať nabíjania batérie situácie, používať multimeter s cieľom určiť, či nabitia batérie cut-off napätie je správne, inak upravovať výstupnú nastaviteľný odpor, kým výstupné napätie je konštantné nabíjanie napätie nabíjateĺnou batériou.

3,7 V lítiovej batérie, --4.2 V 2 reťazec, 8.4 V 3 reťazec, 12,6 V 4 string 16.8 V

3.2 V lítium-železo-fosfát batérie, --3.6 V, 2 string 7,2 V, 3 string 10.8 V, 4 string 14,4 V

6V lead-acid battery --6.8 V

12V lead-acid battery --13.6 V

Kontakt Zaťaženie +
Chrániť Funkcia +
Teória +
Napätie +
Použitie +
Číslo Modelu +
Zdroj Napájania DC

Súvisiace produkty