Salircon Módne dámske Brušný Pás Reťazca Jednoduché Sexy Zlatá Farba Zviera Telo Reťazca Šperky Príslušenstvo, Pás, Veľkoobchod

€3.33

-16%

€4.01

Nový produkt

1 položky

Štítky: aros šperky, corselet, ankh šperky, tréner pás, priemyselné reťaze záclony, JUJIA, pás kože ženy, gélové matrace, dieťa zlaté šperky, bodychain pre ženy.

Veľkosť :100 cm Množstvo :1 kus Materiál :Kov

Doprava Politiky: Po zakúpení položky, Budeme dodávané v 2business dní.Môžete sledovať vaše položky na dopravcu oficiálnej webovej stránke.Musíte trpezlivo čakať počas procesu doručovania.Vopred vám ďakujeme za vaše pochopenie.Upozornenie: 1. Potvrďte svoj doručovaciu adresu a zabezpečiť, že sú správne. 2. Ak chcete zmeniť adresu, prosím, kontaktujte nás pred tovar dodaný. 3. Produkt stavu bolo odoslané.Adresa nemôže byť zmenený počas prepravy.Potrebujete počkajte, kým sa nezobrazí položka dorazí na miesto, obráťte sa na pošte, ak chcete zmeniť adresu. 4.Na víkendy, právne sviatky Shiping môže byť trochu oneskorene,Ale Budeme sa snažiť odoslať tovar pre vás, akonáhle je to možné.Kontaktujte Nás: 1.Sme Profesionálne zodpovedný predajca.Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. 2.Ak si myslíte, že je niečo v neporiadku s položku alebo Ak chcete vedieť viac podrobné informácie o produkte,vždy sa môžete, poraďte mi.Vám najviac uspokojivú odpoveď do 24 hodín 3.Vopred vám ďakujeme za vašu spoluprácu.Vrátenie Peňazí: 1. Prijaté produktu *Máte námietku produkt, prosím kontaktujte nás včas účinné odškodnenie tovaru.Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém tak, že zákazník má rád, a pokúsiť sa dosiahnuť účinok, ktorý chce zákazník. 2.Strata alebo Poškodenie *Ak balík Logistiky stav dokončená, ste nedostali to, nebojte sa, kontaktujte ma v čase, budem s vami spolupracovať a riešiť, pokúste sa čo najlepšie uspokojiť vás.Spätná väzba : *Ak nie ste spokojní s tovarom, prosím, dajte nám piatich-star rating. * Ak nie ste spokojný, dajte nám prosím vedieť pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, Budeme sa snažiť v našich silách, aby službu .Ďakujem za váš nákupný čas !Pekný Deň !

Tvar\vzor Zviera
Dlho Brušný Pás Pre Ženy Zviera Pôvab Pás Príslušenstvo
Pôvod CN(Pôvodu)
Kovy Typ Zliatiny zinku
Materiál Kov
Pohlavie Ženy,Milenka,Priatelia,Mama
Množstvo 1 kus
Veľkosť 100cm
Telo Šperky Typ Brucho Reťaze
Položka Druh Telo Šperky
Číslo Modelu D00589LVY
Farba Zlatá Farba
Vyhlásenie Príslušenstvo Šperky Femme Bedrový Pás
Štýl Trendy
Názov Značky Salircon
Príležitosti Svadba,Party,Zapojenie,Každodenný Život
Jemné alebo Módne Móda

Súvisiace produkty