NanoVNA-F Vektor Analyzátora Siete HF a VHF UHF UV VNA Anténny Analyzátor 10KHz-1,5 GHz 4.3 Palcový Stlačte tlačidlo Displeja

€68.29

-23%

€88.69

Nový produkt

1 položky

Štítky: nanovna, nano vna v3, prenosná anténa analyzer, swr analyzer 58, nanovna f v2, anténa analyz, digitálna anténa analyzer, vna, swr antény analyz, televízny analyzer.

NanoVNA-F Vektor Analyzátora Siete HF a VHF UHF UV VNA Anténny Analyzátor 10KHz-1,5 GHz 4.3 Palcový Stlačte tlačidlo Displeja

Zvýšenie batérie, obvod riadenia, a aby bolo bezpečnejšie.S prebudovaný PCB, môžete sa pripojiť k telefónu cez typu C konektor a pripojte k POČÍTAČU prostredníctvom Typ-C, USB a môžete vidieť jasné high-definition obrázky na telefóne.

Navrhnúť praktické a jednoduché ovládanie aplikácie si môžete stiahnuť Touchstone (SNP) súbory pre rádio dizajn a simulačný softvér.Kovový plášť je pridaný na zníženie vonkajších vplyvov a zlepšiť presnosť merania.

Lepšiu frekvenciu algoritmus môže použiť nepárne harmonické rozšírenie si5351 na podporu meranie frekvencie z 10KHz na 1,5 GHz.V 50-300MHz frekvenčný rozsah priamo výstup si5351 poskytuje viac ako 70 db dynamics, rozšírenú 300M-900MHz frekvenčné pásmo poskytuje viac ako 60dB dynamics, a 900M-1,5 GHz frekvenčné pásmo presahuje 40dB.

Toto je praktické meranie nástroj, 4,3-palcový IPS TFT LCD a odolným Stlačte tlačidlo displeja.Hlavnou funkciou predvolené firmware je na výkon antény merania.To môže merať S-parametre, napätie stojatej vlny pomer SWR, fázový diagram, skupiny odkladu, Smith graf, atď.Vybavené RF demonštračné súpravy, vhodné pre NanoVNA RF test vektor siete test filtra/tlmiča

Tento VNA Nanovna-F je napájané batériou alebo USB-powered; môže pracovať nepretržite po dobu 8 hodín, ak dodatočné pracovného času je potrebné, je možné použiť ako mobilný napájací zdroj účtovať Android alebo Apple telefóny, keď nie v použitie.

Materiál:Plast, kov

farba:Čierna

Obsah Balenia:

1 nastavte x vektor analyzátor s príslušenstvom (obrázok modelu)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Názov Značky GX.Difúzor
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia ŽIADNE
Výstupný výkon NanoVNAF
Frekvenčný Rozsah anténny analyzátor
Meranie Šírky Pásma 4.3 inch Stlačte tlačidlo displeja

Súvisiace produkty