Ružová Quinceanera Šaty 2017 Organza S Slonoviny Appliqued Čipky Sweet 16 Šaty Opuchnuté Plesové Šaty, Vestido De 15 Anos Vestidos

€121.31

-10%

€134.79

Nový produkt

1 položky

Štítky: 5xl móda, melissa mini, šaty quinceanera, lukostreľba šípku hriadeľa, šaty na ples, v vysoký pás, krátke leto, dlhé červené sequin šaty bez ramienok, 15 šaty, šaty latino.

Vitajte v Našom Obchode

Fotografie Výrobkov

1. Farba : Všetky farby sa vám páči, môže byť na zákazku .( Nechajte nám správu)

2. Veľkosť: veľkosť môže byť na zákazku podľa vašich veľkosť informácií .Samozrejme, môžete tiež vybrať náhodné veľkosť zadať objednávku.

3. Vysoká kvalita: Naše závod má viac ako 15 rokov zákazku skúsenosti.Šaty môžu byť vyrobené viac ako 95%, rovnako ako na obrázku.Veľkoobchod môžu byť dostupné.T jeho šaty môžu byť zákazku podľa vášho merania a vaše obľúbené farby .Ak váš merania sú spôsob, ako z mojej veľkosti grafu, sme radi, že robia šaty podľa vášho merania, ako dlho, ako ste sa dohodli, že konečná úprava môže byť potrebné pre best fit.

Poznámka

A, nastavenie cenových ponúk pre svadobné šaty neobsahuje žiadne príslušenstvo, ako sú rukavice, svadobný závoj, a krinolína alebo spodnička ( ukázal, že na obrázky)

B, Šaty Môžu Byť Vyrobené vo Vlastnej Veľkosti, Farby, Dizajn.Dôrazne odporúčame, aby ste vašu meraní odborné pred nákupom akéhokoľvek šaty online.Prosím, riaďte sa pokynmi na meranie a zmerať sami opatrne.

C. Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD displeja, nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré ste videli .

>Farba Grafu

>Tabuľka Veľkostí

Doprava __________________________________________ 1).Uveďte vaše špeciálne požiadavky (farby, obaly, v hodnote vyhlásenie, atď.) v POZNÁMKE, ak si vykonať platbu.Doba spracovania na konkrétnom poradí sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu.Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní po prijatí platby. 2).Všetky položky, aby ste sa len odoslaný po prijatí platby Treťou Stranou (Banka), Sme loď položky pre zákazníkov prostredníctvom Chinapostair, EMS, UPS, DHL, Fedex alebo leteckou Poštou, podľa aktuálnej situácie . 3).Budete informovaný e-mailom s sledovacie číslo raz balík dopravení von.Dodacie lehoty sa na základe rôznych krajinách alebo regiónoch na celom svete. 4).Ako pre dodanie destinácie (adresa), kde len DHL alebo UPS sú k dispozícii, ak je to tzv. vzdialenej oblasti DHL alebo UPS, dodatočné poplatky hradí kupujúci. 5).Sme sa neberie zodpovednosť za akékoľvek prepravné nehody, oneskorené alebo iných veciach, ktoré vyplývajú z prepravy dopravcom alebo vyššej moci dôvodov. 6).Pre balík neprijaté na ceste k cieľu, by sme v našich silách, aby kontakt s výslovným spoločnosti a aktualizácia najnovších informácií pre vás.Avšak, môžu byť niektoré oneskorenú odpoveď, pretože časový rozdiel.

Návrat&Vrátenie peňazí ____________________________________________ ** Ak pošleme zlý štýl alebo nesprávnej farby, mohli by sme vrátime vám peniaze alebo reship.Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný. ** Ak sa položky nemôžu splniť vaše potreby, môžeme prijať aj svoj návrat.Kuriérske služby, nákladná by mal byť zaplatená kupujúcim.Návrat Poznámky: 1. Ak potrebujete niektoré vrátený tovar, prosím, dbajte na to, aby vrátite tovar a príslušenstvo neporušené. 2. Musíte brať všetky potrebné náklady na logistiku vráti.Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie. 3. Pred vrátením položiek, prosím, uistite sa, že ste si naše (predávajúceho) spiatočnú adresu.Prosím, použite pravidelné poštové služby a pošlite nám sledovacie číslo.Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr. 4. Ak potrebujete rýchlejšie zásielky, prosím, zvoľte doprava tak, ako chcete a zaplatiť príplatok.Alebo nás kontaktujte vopred. 5. Obraz ako výsledok fotografie stave, prípadne má chromatickej aberration, ak si nie ste istí, farby,prosím, kontaktujte nás pred mieste objednávky. 6. Ak je tovar poškodený v tranzite, prosím, aby všetky dokumentácie a obalu a kontaktujte nás do 7 dní od doručenia, vráti pokyny.

Selle Sľub ** zaručujeme, že tovar podlieha prísnej kontroly kvality, aby zabezpečili, že tovar dostanete dobrú kvalitu.Všetky položky sú profesionálne plná veľkej starostlivosti, aby sa zabezpečilo bezpečné dodávky. ** Ak existuje kvality výrobkov, alebo ich časti neúplné tak dlho, ako budete môcť prezentovať relevantné vysvetľujúce materiály, ponúkame vám poskytne vrátiť služby. ** Reagovanie každý problém, že ste sa stretli v krátkom čase ASAP a robiť všetko, čo je v dosahu ich riešiť ,to v našich silách, aby nech každý zákazník byť spokojní s našimi položky a služby. ** Byť úplne úprimný, s všetko, čo chcete vedieť, č leží medzi predávajúcim a zákazníkom.

Spätná väzba ____________________________________________ ** Sme hlboko dúfam, že ste spokojný s nákupom u nás. ** Keďže vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minúta. * * , Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe.Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.Ak nie ste spokojní, prosím, neváhajte a dajte nám vedieť, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás. ** Našou úlohou je, aby vaše nákupné byť starať-free skúsenosti.Ďakujeme!Dúfam, Že Sa Vám Užite Si Nakupovanie!!!!

Textílie Typ Organza
Názov Značky YOUXI
Rukáv Štýl Mimo Rameno
Číslo Modelu QD01
Príležitosti Quinceanera
Materiál Polyester
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
Výstrih Bez ramienok
Módny Prvok Kontrast Farieb
Silhouette Plesové Šaty
Dekorácie Volániky
Položka Druh Quinceanera Šaty
Skutočné Obrazy Áno
Vstavaný Podprsenka Áno
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka

Súvisiace produkty