Bonacell Upgrade Nabíjateľná Lipo Batérie Pre Papagája V Tomto Článku 3.0 Drone Batérie, Ah 2.5 11.1 V Lipo Batérie Pre Papagája Beb

€16.34

-40%

€27.25

Nový produkt

1 položky

Štítky: 328p, lipo batérie, cx110, miniatúrne lipol batérie, batéria papagáj, ar batérie, charmant, 3s lipo, lipo malé batérie, oneplus jeden originál nabíjačka a usb kábel.

Popis Produktu

Typ batérie: LiPo; Napätie: 11.1 V; Kapacita: 2500mAh Ponúka až o 15 minút času letu na jedno úplné nabitie, 100% kompatibilný s Papagáj v tomto článku 2 Drone a SkyController Black Edition Bonacell hodnoty spokojnosť zákazníka ako prvú prioritu a bude vždy oddávať takže každý kupujúci spokojní s našimi službami.UPOZORNENIE: 1) Na receving, prosím, skontrolujte, či batéria zväčšila hore.Ak sa zväčšila hore, to zastaviť používanie alebo nabíjanie, a obráťte sa na nás v čase. 2) nie preplatok batérie. 3) z dôvodov bezpečnosti, uistite sa, že batérie sa nachádza na čisté miesto, ktoré je ľahko pre odvod tepla. 4) nenabíjajte batérie, ktoré sú ešte horúce, alebo to môže viesť k požiaru alebo výbuchu.Ohňovzdornú bezpečnosti taška je odporúčané pre lipo batérie skladovanie/poplatok. 5) Sa udržať batérie preč z vlhkého/teplej oblasti a horľavých materiálov, ako sú podlahy s kobercom, na ktoré sa vzťahuje.

Veľkosť prismatic
Category2 UAV nabíjateľná batéria
Druh Li-Ion
Číslo Modelu Pre Tomto Článku 3.0
Category1 Pre Tomto Článku 3.0
Menovitá Kapacita Iné
Názov Značky bonacell
Súbor Typ Batérie Iba

Súvisiace produkty