Predfilter Ťuknite Na Položku Vody, Filter Na Ochranu Životného Prostredia Korózii Odolné Voči Tlaku Vody Monitoring Veľkých Tokov Vhodný Filter

€73.28

-24%

€97.70

Nový produkt

1 položky

Štítky: cp 25, kríž ventilátor, deti monitor, filter pre domáce vody, dieťa monitor, predfilter vody, filtrovanie vody, monitor pc, filter teplej vody, crossflow ventilátor.

Funkcie:

1. 316 nerezovej ocele filter obrazovky s filtračnou presnosť 40 µm, odolnosť proti opotrebeniu, korózii a žiadna náhrada.

2. Polymér transparentné filter fľašu s 5 mm hrúbka a vysoká pevnosť môžu byť použité v - 30 ℃ prostredí bez úniku vody a 5,5 mpa tlak.

3. Mosadzná hlava ventilu ochrana životného prostredia, bezolovnaté, odolnosť voči oxidácii, korózii, žiadne sekundárne znečistenie.

4. Tlak vody, monitorovanie: keď tlak vody je abnormálne, tlak kontroly ochrany vybavenie môže trvať regulácia tlaku opatrenia na ochranu potrubia a vody spotrebiče.

5. Veľké množstvo vody: voda je rýchle a vody dostatočný.Filtračná toku dosiahne 3 ton / hodinu.Filtračná rýchlosť je 50 L za jednu minútu, čo je ekvivalentné 3 sudy z balenej vody.Filtračná nemá vplyv na použitie.

Popis:

Materiál tohto filtra je veľmi silný a odolný, ktorý je vhodný pre domácu kvalitu vody, filtrácia.

Špecifikácie:

Veľkosť:338*170*104mm

Typ úpravy vody jednotky: pre filtráciu

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Package Zahrnuté:

1*Predfilter ťuknite na položku vodný filter

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Úprava vody Typ stroja Pre-filter
Typ úpravy vody jednotky
Certifikácia CE
Materiál
Pôvod CN(Pôvodu)
Použitie Kohútik-Montáž
VeľkosťM
Názov Značky ICOCO

Súvisiace produkty