QILEJVS Auto Auto Čierne Okno Roll Nevidiacich Slnečník čelné Sklo Sun Shield Clonu 58 x125cm

€6.16

-18%

€7.60

Nový produkt

1 položky

Štítky: mazda 3 slnečná clona, mazda 3 slnečník, visor windshield, auto predné okno slnečník, predné čelné sklo slnečná clona, mazda 6 slnečná clona, audi slnečník, cover sun, fiat slnečná clona, auto predné tieni.

Popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Znížiť auto vnútornej teploty s týmito Slnko odtiene.Udržať auto, interiér, chladič.Chrániť seba a kolegov cestujúcich pred priamym slnečným žiarením.Uložiť klimatizácia spotrebu.Okamžitý Upgrade Interiéru Vášho Auta, Zlepšenie Vzhľadu & Styling.Plnú viditeľnosť cez okno.Zaťahovacie.Jednoduchá inštalácia & odstrániť.Materiál : Kov & Plast Farba: Čierna rozloženom stave rozmery: 58 cm X 125 cm Obutie : Univerzálne uchytenie Väčšine Vozidiel (Prosím, Uistite sa, že je to Správna Veľkosť & Tvar sa Hodí pre Vaše Vozidlo, Skôr ako Ho Kúpiť.)

Upozornenie: 1. Stlačte tlačidlo opraviť bulík pripojený k železná tyč na pravom konci čelné sklo.Odtieň je potom nainštalovaný na čelné sklo. 2. Stlačte tlačidlo opraviť iné bulík na ľavom konci čelné sklo.Ak chcete použiť odtieň, stačí vytiahnuť plastový krúžok von a upevnite ho na ľavej bulík . 3. Po použití, uvoľnenie plastový krúžok a tieni bude automaticky zrušená a vrátiť sa na pravom konci čelné sklo.Ak chcete odpojiť tieni, ľahko vytiahnuť na malé okrúhle kus na okraji bulík a bude odpojený.

Balenie obsahuje: Sun Shield x 1 prísavky x 3

Pôvod CN(Pôvodu)
Položka rozloženom stave veľkosť 58 cm X 125 cm
Položka Druh Okno Roll Nevidiacich Slnečník Sklo
položka farba čierna
Číslo Modelu 094DD5348
Položka Obutie Univerzálne uchytenie Väčšine Vozidiel (Prosím, Uistite sa, že je to Správna Veľkosť
Materiál Metal & Plastové
Názov Značky QILEJVS

Súvisiace produkty