Podporu! Ultrazvukové Pest Repeller, Elektronické Krytý Odpudzujúce Škodcov Plug v prípravky na Kontrolu Škodcov, Repelent pre Mosquito(6 Ks) EÚ Pl

€16.95

-19%

€21.18

Nový produkt

1 položky

Štítky: tenisky ležérny top pánske, škoda yeti auto dvd rám, tenisky dieťa 18 mesiacov, tenisky plátno dievča kožušiny, termostat 12 volt tanan, skods fabia stieračov, tenisky kamera dievčatá 12, samovražedné komando posteľná bielizeň uk, tenisky značky n d žena.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Podporu!Ultrazvukové Pest Repeller, Elektronické Krytý Odpudzujúce Škodcov Plug v prípravky na Kontrolu Škodcov, Repelent pre Mosquito(6 Ks) EÚ Pl Inovované Ultrazvukové Pest Repeller Prijímať Najnovšie ultrazvukové čipovú technológiu, škodcu odpudzujúce prenáša prostredníctvom vzduchu, špeciálne s cieľom stimulovať mosquito je zmyslový systém a nervový systém.Potom môžete účinné prípravky na kontrolu škodcov a udržať pešti preč od vás.

100% Bezpečné pre Ľudské & Zvieratá, elektronické pest repeller je bezpečný pre tehotné ženy a dieťa.Ultrazvukové zvuk je inble pre ľudí a domáce zvieratá, to môže nahradiť nebezpečné jedy a chemikálie.Žiadne Toxické, Bez Chemických, Žiadne Jedy,Žiadne Žiarenie, a Nie je potrebné vyčistiť mŕtvych škodcov, bez batérie povinné a náklady málo elektrickej energie.Poskytuje 100% Bezpečnosť a Ekologických domov.

Široké Pokrytie Tejto Oblasti ultrazvukových repelent je účinné v interiéri až 1100 metrov štvorcových.Dostať skvelé výsledky, z jednej izby jedna odpudzujúce je odporúčané.Pretože ultrazvukové vlny nemôže preniknúť stien a pevných telies.Ako pre veľký úložný priestor, odporúčame vám nainštalovať 2 alebo viac repelenty.Nie sú účinné pre ostatných miestnostiach ak nainštalujete odpudzujúce v jednej miestnosti.

Ako Ho Použiť, stačí Len pripojiť elektronické pest repeller do zásuvky, keď sa zobrazí modré svetlo osvetlení vypnite a pomaly, znamená to, že môžete začať pracovať.Prosím, uistite sa, že ho nainštalovať zvisle 7-31 v preč od podlahy.A uistite sa, že nie sú žiadne prekážky, ako závesy alebo skrine krytiny v prednej časti odpudzujúce.Vezmite prosím na vedomie, že to vyžaduje proces.V závislosti od prostredia, čas odozvy sa mení, väčšinou 2-6 týždňov.

Zbohom pre Škodcu Pest Repeller udržuje všetky druhy hmyzu preč z vášho domu, ako pavúky, myši, komáre, potkany, šváby, mravce, hady a tak ďalej.Bez akejkoľvek obavy týkajúce sa hluku, nemôže rušiť vás a vašich domácich miláčikov.Skvelé pre použitie v interiéri, ako sú domácnosti, reštaurácie, hotely, y, kancelárske budovy, sklady, atď.

Pripojte Typ:EU Plug,to sa vzťahuje na Indonézia, Nemecko, Francúzsko, Španielsko, Taliansko a tak ďalej

Materiál: ABS

Proces Odpudzujú Škodcov

3-5 Deň: Rýchle vplyv a utiecť z útulku

2. týždeň: Non-imunitný a nervový systém daed

Týždeň 3-4: Neznesiteľné a utiecť z domu navždy

Tipy: Prosím, buďte trpezliví, to trvá čas, ako sa zbaviť škodcov, rovnako ako lezenie, ani jeden krok.A naznačujú pokračovanie použiť, aby škodcu z späť.

Farba: Biela

Bezpečnosť na Dieťa Detí

1.Pri používaní tohto výrobku, prosím, vyhnite sa priamemu blokovanie objekty, aby sa zabránilo zníženiu repelent proti komárom účinok.

2.Prosím, nepoužívajte ju priamo pred dvere a okná.

3.Odporúča sa pre vnútorné použitie.Je lepšie používať v uzavretom stave.

4.Tento produkt používa bionic technológie, nie je liek, je potrebné dlhodobé užívanie na dosiahnutie repelent proti komárom účinok.

Obsah Balenia:

6*ultrazvukové pest repeller

1*užívateľská príručka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty