NOVÉ 501pcs Tehly DIY stavebným Zbraň Nastaviť M1887 Model Hračky, Penové Guľky Vonkajšie Simulované Strelec Darček pre Chlapca Deti deti

€28.44

-48%

€54.70

Nový produkt

1 položky

Štítky: plastové brokovnice, lego pištole, lego puška, zbraň lego technic, zbraň lego, blok zbraň, p90, puška m1, brokovnice hračka, tehla zbraň.

NOVÉ 501pcs Tehly DIY stavebným Zbraň Nastaviť M1887 Model Hračky, Penové Guľky Vonkajšie Simulované Strelec Darček pre Chlapca Deti deti balenie obsahuje: Názov POLOŽKY :DIY 3D Stavebné Bloky Zbraň (M1887 Model) Tehly Množstvo:506 ks Budovy Instruction Manual (príručka knihy) stavebným demontáž x 1 (Darček) Pena guľky x 5 (Darček)

Poznámka: Bez Pôvodného Giftbox uložiť expedičný poplatok pre vás, budeme pack je dobre.

Popis: Vyrobené zo 100% ekologický materail Materiál: Plast(ABS) Vlastnosti: 3D PUZZLE HRAČKY - Tento blok pištoľ hračka je vyrobená z ťažkých plastové a vyrobené pre činnosť hrať.Zahŕňa 583-kus stavebné bloky pre deti montáž a podporu detskej tvorivosti.Bloky môžu byť kombinované do pušky zbraň na hranie a zber, takže to nie je len budova, hračky, ale aj pištoľ hračka!Dať vaše dieťa nástroje na posilnenie ich fantáziu a kreativitu DNES!MONTÁŽ – balíček prichádza s veľmi podrobné pokyny.Deti stačí postupujte podľa pokynov krok za krokom a bude zostaviť úspešne.To môže trvať nejaký čas pre vás a deti robiť prácu, ale je to aj príležitosť na posilnenie vzťahu rodič-dieťa a pomôcť dieťaťu rásť.Keď vaše dieťa dokončí montáž a dostáva zbraň hračka, On / Ona dostane silný zmysel pre úspech.Užite si svoj čas!STONKY VZDELÁVANIA – Ako stavebné bloky a zbraň hračky, táto položka poskytuje vzdelávacie, logické myslenie, tvar uznanie, položka vykazovanie, riešenie problémov, kreativita, aktivita, jemné prst zručnosti, hrubej motoriky, život vzdelávacích zručností, ruka-oko koordinácie, priestorovej predstavivosti, pacient, kognitívne procesy.Ideálny pre vonkajšie hry, umenie a remeslá, zber a viac.PERFEKTNÝ DARČEK – hračka bloky sú vyrobené z ťažkých ABS materiál, absolútne netoxický!Aby bolo bezpečné pre dieťa, pre montáž s úrokmi.Najlepšie darčeky pre sviatky, narodeniny, party, vrátiť dary alebo festival (napríklad Deň Detí, Vianoce, Deň Vďakyvzdania, Nový Rok) pre unisex, deti, deti, predškolské dieťa, dospievajúci.Vhodný pre vnútorné alebo vonkajšie použitie, vrátane trávnatých plôch, terasy, obývacie izby, detský kútik.Upozornenie: 1. Tam sa môže mierne rozdiel vo farbe, pretože počítača, nastavenia monitora. 2. S tým rozdielom, v metódu merania, prosím, dovoľte 1-3 cm, vo veľkosti odchýlky (1cm=0.39 palca).Ďakujeme za pochopenie!!

Väčšina našich výrobkov nemajú pôvodnom obale.Vyberieme najvhodnejšie balenie podľa výrobky, ktoré kupujete.Uistite sa, že naše výrobky sú dodávané na svoje ruky.

1.V súčasnosti môžete platiť pomocou Visa, MasterCard, Western Union, QIWI, Maestro a bankový prevod.

2.Ak shipp s DHL,Fedex,UPS,cena môže byť dohodnutá opäť pred objednávky.

3.Platby a cena nie je vrátane miestnej dane alebo iné dovoz poplatky

4. Uveďte vaše špeciálne požiadavky

5.Ak účely colný úrad zistí, že balík potrebuje aby ho bolo vyberanie daní a poplatkov, prosím, platiť dane a poplatky za miestne zvyky.

6.Ak máte akékoľvek otázky o platbu, môžete sa obrátiť na Tapetujem.sk on-line služieb zákazníkom.

kliknite na

Tovar bude dodaný prostredníctvom Tapetujem.sk štandardná doprava (>$7)alebo malý balík(

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované v priebehu 24-48 hodín po overení

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Naše výrobky sú prijaté v druhu, rovnako ako je to možné zobraziť vzhľad výrobku.Avšak, vzhľadom k rôznym zobrazenie obrazovky majú rôzne účinky,Takže prosím prednosť v druhu, obrázok je len pre referenčné účely

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.Taktiež niektoré udalosti vyššej moci faktory (napríklad: zemetrasenia, snehovej búrky, záplavy, coup d ' etat, štrajk a pod.) faktory, ktoré budú mať vplyv na doručenie balíka čas.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Tapetujem.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše Business development,Tak prosím opustí spätnú Väzbu, 5 Hviezdy, ak ste spokojní s našimi výrobkami,Ďakujem vám veľmi pekne.

2.Nenechávajte Negatívnej Spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc,prosím neváhajte a Kontaktujte sa s nami najskôr, ak máte nejaký problém.Spätná väzba je náš život,pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky,prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie,Budeme odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné,vopred vám Ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Balenie Žiadne Pôvodné Okno
Materiál Plastové
Číslo Modelu 81004
Pohlavie Unisex
Poskytnúť dropshipping dropship
Model stavebné bloky Zbraň Model
Plastové Tvar Bloku Self-Locking Tehly
Čiarový kód No
Druh Bloky
tehly Kompatibilné Významných Značiek Poďme Stavebné Bloky technic
Plastové Typ ABS
Názov Značky QQYA-NING
Vekové Rozpätie > 6 rokov
Upozornenie Nie pre Deti do 3 rokov z dôvodu malej časti

Súvisiace produkty