220g Vonkajšie Dáždnik Vyplní Držiteľ Parasol Vstrekovanie Vody Taška Dáždnik Vyplnené Držiak Pre Vonkajšie Voľný čas Slnko Útulku Príslušenstvo

€4.15

-21%

€5.26

Nový produkt

1 položky

Štítky: ceruzka dáždnik, záhrada dáždnik vonkajšie, kia dáždnik, sukne dáždnik, na záhrade dáždnik, kryt dáždnik, čierna mačka dáždnik, box medic, pilulku box pre tablety kontajner, cartoon dáždnik.

Odrážky: 1、Flexibilný Dizajn: vstrekovanie vody taška ponúka flexibilitu, nemrznúca dizajn a nízka teplotná odolnosť.

2、Nízka Teplotná Odolnosť: Na vstrekovanie vody taška funkcie pomalá oxidácia rýchlosť, nízka teplotná odolnosť, stabilný fyzickú funkciu.

3、Odolnosť voči Oderu: Na vstrekovanie vody taška funkcie rozšírené vstrekovanie vody port, multi-proces výroby, výborný plastového materiálu, a to nie je ľahké abrase.

4、Trhanie-odolný Materiál: vstrekovanie vody taška ponúka hladké a odolná voči roztrhnutiu-vynikajúce materiály, a je vyrobený z vynikajúcich materiálov, ktoré je robustné a odolné.

5、Odolný Dizajn: vstrekovanie vody taška rysy, vysoká odolnosť voči teplotám a dlhodobo slnečnému žiareniu-odolnosť voči byť trvalá, je dit funkcie anti-oxidačné materiálov a dlhú životnosť.

Špecifikácie(o):

Názov: Parasol Vstrekovanie Vody Taška

Materiál: PVC

Hmotnosť: 220g

Vstrekovanie vody hmotnosť: 12 kg

Vonkajší priemer: 52 cm/20.47 v

Vnútorný priemer: 8 cm/3.15 v

Balenie Zoznam:

Parasol Vstrekovanie Vody Taška*1

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Materiál Rámu Iné
Číslo Modelu Dáždnik Vyplní Držiteľ
Plachta Dokončovacie Nie Potiahnuté
Plachty Materiál PVC

Súvisiace produkty