16pcs Požičovňa Reflexné Bezpečné Nohu Nohavice Klip Popruh Lúč Kapela Spodný Pás Vonkajšie Bezpečnosť v tme Bike príslušenstvo Páska Pre Šport

€2.30

Nový produkt

1 položky

Štítky: muay thai krátke thajsko, pás tlač, 70 cm pás, harli, beret dieťa, beret klobúk pre ženy, jeseň beret, furandown, jiu jitsu krátke, street dance t tričko.

Funkcie:

1. Zabudovaný oceľový plech: reflexné pásky je zabudovaný oceľový plech, ktoré je odolné a môže byť automaticky třepotal na zápästie.Reflexná PVC páska môže odrážať v zlých svetelných podmienkach, čo deti, dospelých alebo športovci viditeľné aj v tme.

2. Ľahko opraviť: ľahko umiestniť pevne v taška, vhodné pre nástroje alebo zariadenia, detské bicykle, skútre a batohy, užitočné pre sledovanie v tme.

3. Vysoká viditeľnosť: vysoko reflexné reflexné pásky má viditeľnosť je až 300 metrov, ktorý môže byť aj pevné okolo ochranné nohavice, ruky, nohy, pedále alebo bicyklové reťaze, a môžete ľahko dotiahnite rukávy, keď prší.

Popis:

Ako nezabudnuteľné interaktívne dar, je vhodný pre aktivity pre deti, koncerty, športové aktivity a obchodných výstava dary.

Špecifikácie:

Materiál: kov jar, PVC pásky

Veľkosť: 30 cm * 3 cm

Použitie: šport, bicykle, aktivity

Package Zahrnuté:

16pcs * Reflexné pásky

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Používa športy, bicykle, aktivity
Obsah balenia 16pcs * Reflexné pásky
Stav Požičovňa Reflexné Lúč Pásu
Funkcie Ľahko opraviť
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál interlayer
Dĺžka (mm) `
Veľkosť 30cm * 3cm
Názov Položky 16pcs * Reflexné pásky

Súvisiace produkty