16 Ks Ďaleko IČ Liečba Tiger Balzam Späť Ramene Svalovej Únave Úľavu od Bolesti Bylinné Úľavu od Bolesti, Starostlivosť o Zdravie

€1.52

-30%

€2.20

Nový produkt

1 položky

Štítky: bolesti svalov, masť bolesti, bolesť v krku, electr masáž, spoločné bolesti kolena, ortopedické ramien, bolesť, therapi, massag, hlboké massag, relax massag.

16 Ks Ďaleko IČ Liečba Tiger Balzam Omietky Späť Ramene Svalovej Únave Úľavu od Bolesti Čínskej Bylinnej Úľavu od Bolesti, Starostlivosť o Zdravie Opis: Štruktúra a Materiál: sa Skladajú z ďalekého IČ keramický prášok,lekárske PSA,non-tkané,uvoľnenie papiera a pod.Ďaleko IR vlnová dĺžka emisie je 8um-15um.Funkcie: 1. Zlepšenie krvného obehu, tak ako zlepšiť miestne tkaniva metabolizmu a výživy, posilnenie vitality tela buniek, zmierňuje kŕče, protizápalové a analgetické a iné účinky. 2. Použitie: krčka Maternice, spondylóza, scapulohumeral periarthritis, hyperosteogeny, bedrových herniácie disku, reumatoidná artritída, traumatické zranenia, bedrových a bolesti nôh. 3. Soft & pružná a flexibilné tkaniny, Vynikajúce lekárske triedy lepidlo, Pobyty na dlhšie.Môžete vystrihnúť Patch na akúkoľvek veľkosť, ktorú chcete fit mieste bolesti! 4. Upozornenie: tehotné ženy,majú spontánneho krvácania alebo krvácania po poranení ,alergický na oxid zinočnatý,bolesti lokálne kožné poranenia,infekcie a vred boli zakázané. 5. Spôsob užívania: vonkajšie použitie,ktorá je priamo pripojená do postihnutej oblasti,každý deň jeden.Trasy: Dospelí a deti nad 12 rokov: sa Vzťahujú na uskutočnené oblasť podľa potreby,nie viac ako 3-krát denne počas 7 dní.Deti do 12 rokov: poraďte sa s lekárom.Čisté a suché uskutočnené oblasť.Odstrániť z podklad filmu a uplatňovať,odstráňte z kože po najviac 8 hodín' aplikáciu.Prestaňte Používať a Požiadajte Lekára, Ak: Vyrážka,bolesť alebo nadmerné podráždenie pokožky pretrváva.Podmienky zhoršujú.Príznaky pretrvávajú viac ako 7 dní, alebo upratať a occour opäť v priebehu niekoľkých dní.Využitie Postup: Umyte zasiahnuté časti a utrite ho v suchu, Aplikovať náplasť na bolesti mieste.jeden omietka môže byť použitý pre 1-2 dni, Tam by mali byť aninterval 3-5 hodín pred použitím ďalšej omietky, liečby je 5 kusov omietky a používanie 3-4 kurzov je navrhnutá pre najlepší výsledok.POZNÁMKA: Topické použitie, nepoužívajte na otvorené rany alebo alergických pacientov.

Aplikácia Telo
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu SJHXT-1
Názov Značky lngl

Súvisiace produkty