1Set Cigaru Box Gitara Pickup s Objemom&Tone Hrniec Jack pre Akustické Klasická Gitara

€5.64

-15%

€6.71

Nový produkt

1 položky

Štítky: horúci vzduch napájanie, cigary box pickup, 5v usmerňovač, 2 hrnce gitara elektroinštalácie postroj, pt2399 rada, úroveň paliva v nádrži, gitara elektroinštalácie postroj, firebird gitara elektroinštalácie postroj, microphon predzosilňovač, rada predzosilňovač.

Ak ste boli hľadáte rýchly,jednoduchý spôsob, ako priviesť klasické elektrické gitary, zvuk na vaše 3 alebo 4-string cigaru box gitara,potom už nehľadajte!

Je to úžasný malý vopred káblové netic vyzdvihnutie postroj, určený pre 4-sláčikové nástroje,pripravené na montáž vo vašom cigaru box gitaru alebo iné strunový nástroj, bez nutnosti spájky, ani sa obávať o zapojenie schémy.

Tento postroj funkcie special single-coil pickup, čierna plastová základová doska, ktorá uľahčuje povrchová montáž na váš build(stále budete musieť vyrezať otvor v povrchu, aby sa ubytovať v spodnej časti vyzdvihnutie).

Na vyzdvihnutie je wired 500KOhm mini tón(s kondenzátor)a objem hrnca,a odtiaľ do mono výstup jack.Čierne plastové Tón a Hlasitosť, gombíky sú zahrnuté spolu s montážne hardware pre správnu mieru.Vezmite prosím na vedomie, že pickup samo o sebe je vlastne upravený 6-pól pickup,so 4-pól kryt a špeciálne čistý dohoda na"skryť"dva póly.

Vzdialenosť(centrum centrum)medzi pól 1 a pól 4 je 1.125 palcov

Vzdialenosť od pólu k pólu(centrum centrum)je 0.38 palcov

Dĺžka vyzdvihnutie bývanie(časť, ktorá sa zvyšuje a znižuje)je 2.78 palcov.

Celkovej dĺžke montážnej príruby je 4.81 palcov

Šírka montážne príruby je 1.25 palcov

Farba:Čierna

Materiál:plast+elektronických komponentov

Obsah Balenia:

1* Piezo Snímač

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Konektor Typu US Plug
Číslo Modelu Gitara riadiacej dosky
Druh Iné
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty