50c02 tkaný pás na gitaru, textil, bez ramenný popruh, "pozrite sa na Mater" Planet Waves

€17.10

Nový produkt

1 položky

Štítky: gitara nylon, gitara peg, bass predzosilňovač, tuner, klip gitara, gitara plectrum, pre gitaru reťazec, capo gitara, daddario gitara reťazec, nikel rany.

50c02 tkané gitara popruh textilné, bez ramenný popruh, nastaviteľná dĺžka 35 "- 59.5", skontrolujte Mater Planet Waves 50c02

Tkaný pás na gitaru, "šach", Planet Waves tkané popruh na gitaru, pozrite mate

Gitara pás Planet Waves skontrolujte mate je vynikajúcou príležitosťou pre stojan pre rock, ska a rockabilly gitaristov.

Navrhnuté pre umelcov všetkých štýlov, tkané pásy Planéty Vlny sa, prosím, s ich dizajn aj náročnejších hudobníkov.Mnoho farieb a kresieb, z kultový témy na jedinečné umelecké dielo, bude priťahovať pozornosť na akúkoľvek gitaru.Pás je nastaviteľný v dĺžke 35 "na 59.5".

Planet Waves-jeden značiek spoločnosť d' Addario je známy pre svoje inovatívne a vysoko kvalitné príslušenstvo pre hudobné nástroje.Planet Waves ponúka kompletný rad uznávaných príslušenstvo, vrátane káblov, mediátori, tunery, kolieska, opasky, zvlhčovače, starostlivosť o nástroje a ďalšie.

Klasické šach doska vzor

Dĺžka úprava od 35 "na 59.5"

Poskytuje maximálne pohodlie pri hraní stojace

Silné, spoľahlivé kožené tipy

Môžete kúpiť pás rovnakej farby s tipy planéty zámok

Priatelia, ak potrebujete jedinečnú špecifikácia, môžete použiť vyhľadávanie v obchode pošlite nám otázku.Určite sa prijať a nájsť ten správny produkt!

Dodanie tovaru je uskutočnené spoločnosťou sdek alebo mail ruskej Federácie.

Ako pravidlo, malé-veľké tovaru (príslušenstvo) sa doručujú poštou, veľké veľkosti (nástroje a vybavenie) sú dodávané SDEC.

S cieľom znížiť náklady na dopravu, používať kupóny o našom obchode =)))

Pozor!!!Ak vaša lokalita nemá miesto vydania SDEC, sme sa ponúknuť dodanie do najbližšieho bodu, alebo si môžete objednať v komentári objednávky dodanie "dverí".V tomto prípade, že dodávka bude platiť vám navyše po prijatí zásielky.

O obchode "muzsale"

Ponúkame na predaj tovaru z oficiálnych zástupcov svetových značiek na území ruskej Federácie.Pracovali sme na trhu pre hudobné nástroje a hudobné vybavenie od roku 2009. Trvalé sponzorov všetkých-ruský a medzinárodných súťažiach, kultúrnych a vzdelávacích projektov.

Naše skúsenosti vám umožňuje poskytnúť vám najzaujímavejšie tovaru z obrovskej škály.Na všetok tovar sa záruka z oficiálnych dodávateľov.

Všetok tovar je poistený.To je obrovské plus v spolupráci s nami.Vyžiadať na našej stránke.Naučíte sa najprv o nový tovar a dobré zľavy prvý.

Šťastný nakupovanie!!!

S Pozdravom, tím MuzSale

Druh strap
Názov Značky D ' Addario

Súvisiace produkty