1pc Silný Magnetický Náramok 1680D Oxford Handričkou Pohodlné, Priedušné Magnet Pútko na Zápästie Skrutky Vŕtať Držiteľ Repair Tool Pásu

€3.00

-30%

€4.29

Nový produkt

1 položky

Štítky: magnet watchband, pás nástroj, kreg vrecku, skrutka systém, taška na pás nástroj, 1680d textílie, taška vŕtačka, 1680D, taška nástroj, slučky milanese.

1pc Silný Magnetický Náramok 1680D Oxford Handričkou Pohodlné, Priedušné Magnet Pútko na Zápästie Skrutky Vŕtať Držiteľ Repair Tool Pásu

Odrážky:

1、Vysoko kvalitné Materiály a Pevnosť: Pomocou vysoko kvalitných 1680D Oxford látky, precízne ručne-vyrobené na zabezpečenie kvality a trvanlivosti.

2、Pohodlný a Priedušný Materiál: Silné, ale nie hrubé, priedušný oka vnútri tohto magnetický náramok pre upevňovacie skrutky je veľmi mäkké a pohodlné na nosenie.

3、Silné Magnetické Sily: 15 zabudované magnety, aby vaše matice, skrutky, klince a skrutky, bezpečnejšie a nie je ľahké spadnúť.

4、Nastaviteľná Veľkosť: veľkosť náramok môže byť upravená podľa osobných potrieb, vhodné na nosenie, vhodné pre každého!

5、Vhodné pre: To je veľmi vhodný pre domáce dekorácie, stavebné, tesárske, autoservis, šitie, tkanie a iné DIY projekty.Je to ideálny darček pre otca, partnera, manžela, pre narodeniny, Vianoce a iné sviatky.

Špecifikácie:

Názov: Magnetický Pásik Na Zápästie

Veľkosť: cca 9*38 cm/3.54*14.96 palec

Materiál: 1680D oxford handričkou

Použitie: absorbovať malé príslušenstvo, ako sú skrutky (nie je súčasťou), riešiť vzniknuté problémy v prevádzke, môže byť použitý ako darček pre otca, partnera, manžela.

Balenie Zoznam:

Náramok*1

Funkcia 6 Nástroj Na Opravu Pásu
Názov magnetický pásik na zápästie
Číslo Modelu Magnetický Náramok
Funkcia 5 Skrutky Držiak Vrtákov
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia 2 1pcs Silných Magnetov
Funkcia 4 Elektrikár Tool Bag
Funkcia 3 Prenosná taška
Funkcia 1 Magnetický Náramok
Materiál 1680d oxford handričkou
Funkcia 7 magnetický pásik na zápästie
Názov Značky VAHIGCY
Veľkosť about 9*38cm/3.54*14.96 inch

Súvisiace produkty