Elektrické Twin-Pero Tryskanie Jednotky v Zubnom Laboratóriu Dual-pero Kovové Sandblast Stroj na Vrhanie Piesku Stroj Sandblaster Perá 110V/ 220V

€166.71

-4%

€175.48

Nový produkt

1 položky

Štítky: zubné nástroj zubár, stomatológia laboratórium, piesok sandblast, pneumatické sandblast, lab zuby, x ray machin, zubné machin, tryskanie prilba, zubné nástroj, prenosné na vrhanie piesku zbraň.

1. Účel:

Tento stroj je nevyhnutné zariadenia pre zubnej protetiky a používa sa najmä na odstraňovanie rôznych drobných povrchových oxidov.V rovnakom čase, sklenené perly môžu byť obsadené na povrchu plastových základňu.

2. Technické parametre:

Napätie: 110V / 220V

Výkon hodnotiť: 15W (LED trubice)

Tlaku: ≥4 kg

Piesok veľkosť: 100#~180#

Hmotnosť: 15 kg

3. Ako používať:

1. Po prvé, vložte každý rúry spoločné pevne.

2. Zasuňte napájací kábel a peši trubice do príslušných konektorov.

3. Odskrutkujte viečko z dvoch piesku šálky a zalejeme piesok do neho.Je vhodné do polovice výšky jar.Nie pochovať piesku potrubia, inak to bude mať vplyv na sandblasting účinok a blokovať plyn cestu.

4. Úprava tlakového regulačného ventilu tak, aby sa stroj môže fungovať iba vtedy, keď je tlak väčší ako 0,4 MPa.Upraviť commutation na ovládanie ľavej a pravej perá na výrobu piesku.

5. Pri čistení piesku v stroji, odskrutkujte skrutky, priamo pod a zdvíhať stroj nahor, piesok, budú plynúť prirodzene z otvory pre skrutky.

Štyri, chyby a riešenie problémov

1. Ak peši únikov po zapnutí čerpadlo vzduch, to znamená, že peši je pripojený reversely, len exchange.

3. Zlá piesku výroby.Prosím, skontrolujte, či tlak je vyšší ako 4 kg, úpravu tlakového regulačného ventilu prvý, a potom skontrolujte, že príliš veľa alebo príliš málo piesku sa naleje do sand tank.Keď manometer ukazuje tlak, ale pero nevyrába a piesku, nie je tam žiadny vzduch úniku, to je zablokovaný v tejto dobe, prosím, uvoľnite poistnú maticu na prednej strane pero barel čistiť, a potom krok na peši dať vzduchu, a nakoniec skrutku na poistnú maticu.

Päť, veciach, ktoré potrebujú pozornosť

1. Uistite sa, že venovať pozornosť prachu čistenie počas celej doby používania zariadení, v opačnom prípade to bude mať za následok nedostatočný kontakt s elektrických častí a vplyv na bežné použitie.

2. Množstvo piesku v piesku nádrže nesmie prekročiť polovicu objemu piesku nádrž na dosiahnutie čo najlepších výsledkov.

3. Použité piesok nesmie byť použité, aby sa zabránilo zablokovaniu plyn cestu.

DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Certifikácia ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty