1 nastavte Rada vŕtania otvorov locator Rovno otvor locator Vŕtať diery locator Kolo dreva tenon DIY nástroj

€1.60

-38%

€2.59

Nový produkt

1 položky

Štítky: tlmiče revo 1 16, tlmiče subaru sh, zadné zlaté náušnice strieborné, shock mount capo golf mk7, šok dôkaz prípade oppo a91, šok absorver audi a4 b7, šok gumy, pajero pinin, zadné sklo samsung g950fd, odolné voči otrasom prípadoch k20.

Funkcie:

1.Vysoko Kvalitné Vrecku Otvor Jig: vyrobené z vysokokvalitného ABS plastu a kovu, ktorý môže self-centrá na doskách, aby rýchle, presné dowel kĺbov.Na doweling prípravky prísť s 6 mm, 8 mm a 10 mm vrtáka

2.Štandardná Kalibrácia: self-centrovanie prípravok a nastaviteľné plotu umožňujú presné dowel vyrovnanie pre maximálnu pevnosť spoja, ktoré môžu schopné edge-to-edge, T, a edge-to-rohové spoje.

3.Oteruvzdorné & Trvanlivé: Naše dreva prípravok odolný proti opotrebeniu kov priechodiek zabezpečujú presné zarovnanie, keď vŕtanie otvoru.Môže to byť znovu použité a je veľmi priateľský k životnému prostrediu.

Popis:

Pocket otvor prípravok môže byť použitý pre drevené dosky z 31mm alebo hrubšie 5-40 mm nastaviteľné pre maximálne spoločné, takže je široko používaný.to je veľmi vhodný nástroj

Špecifikácie:

Farba:žltá

Typ:8 ks/sada,1 ks(voliteľné)

Materiál:palstic+kov

Veľkosť:

vedúci:85*85*72 mm

rukoväť:93mm

Package Zahrnuté:

1 * Vŕtanie otvoru locator

Alebo

8 ks/set * Vŕtanie otvoru locator

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Certifikácia ŽIADNE
DIY Dodávky Tesárstvo
Číslo Modelu Vŕtanie radu otvorov locator
Pôvod CN(Pôvodu)
rukoväť 93mm
Vedúci 85x85x72mm

Súvisiace produkty