Kameň led steny mesiac lampa lamparas de techo colgante moderny kúpeľňa zariadenie lampes suspendues nordic výzdoba domov avizeler

€108.51

-20%

€135.64

Nový produkt

1 položky

Štítky: kamene stene panel, neon stene panel, balkon stene panel, lila stene panel, béžová stene panel, porcelán stene panel, olej stene panel, rodák stene panel, kichen stene panel, goku stene panel.

Nový Japonský štýl mosadz sklenený luster je svieži, elegantný a jednoduchý.Lampa hlava je vyrobená z čistej medi, s jasnými líniami a silný zmysel pre dizajn.Je vhodným partnerom pre domácnosti, reštaurácie a komerčné osvetlenie.Prosím, neváhajte si ju kúpiť.

Poznámka: lampa nie je dovolené, aby sa vrátil po inštalácii.Prosím, skontrolujte si to pred inštaláciou.Ďakujeme za pochopenie.

,, môže byť prispôsobený kreslenie,

Áno, ak množstvo je veľké, môže byť doručené podľa logistiky špecifikované zákazníkom.

Express výber: Baishi express, Yunda express, express Debang

Logistika možností: Shuguang logistiky, Qinyue logistiky, Xinbang Logistika & Yatai logistika, atď.

Materiál: keramické, mosadz

Farba: tieni s výhľadom na jazero modrá, tráva je zelená, Tan, biela, transparentný, priehľadný prúžok

Tienidlo veľkosť: pozri klasifikácia kreslenie podrobnosti

Kontaktná osoba: Správca Zhang 18824973765

Sila, certifikácie kvality, to čo vidíte je to, čo dostanete

Produkt, balenia a dopravy displej

spoločnosť výroba a výstava

Diggya osvetlenie továreň bola založená v roku 2010. Spoločnosť sa nachádza v Zhongshan staré mesto, osvetlenie výrobnej základne v Číne.Spoločnosť má profesionálny dizajn a vývojový tím, tím predaja a riadenia tímu, po-predajný servis oddelenia.Zaväzuje profesionálne výroba skla, železa, konopné lano lampy, osobné lustre, postmoderných Nordic štýl lustre, nezávislé inovácie.Služby pre väčšinu firiem, tovaru a iných krajinách, bolo uznané a chválil zákazníkov doma i v zahraničí.Spoločnosť víta priateľov z celého sveta, aby prišli a naše produkty.V rovnakom čase, spoločnosť tiež sa snaží, aby sa stal inšpiráciou partner dizajnérov, zvýrazňujú farebné a osobný život.Vykonávať domáce komerčné osvetlenie a inžinierske osvetlenie, spoločnosti lampy sú hlavne vhodné pre jedáleň, obývacia izba, spálňa, hotel, statok, bar, kancelárske budovy a iné domáce osvetlenie alebo dekoratívne svietidlá.

& nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; produkty spoločnosti boli self-vyrábané a predávané, dodržanie vysokej kvality linky.Bol dodržiavanie orientovaný na ľudí, rešpektovanie zákazníci, v snahe o dokonalosť, vládnuť továreň na základe.Kvalita produktov je nádherné, a remeslo je vynikajúca.

& nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; diggya osvetlenie factory úprimne vyzýva ľudí so vznešenými ideálmi hľadať spoločný vývoj, nadviazať priateľstvo, zdieľanie záujmy a vytvoriť win-win situácia.Tešíme sa na spoluprácu s vami

Zdroj Svetla LED Žiarovky
Funkcie 1
Odtieň Typ Číre Sklo
Číslo Modelu 1
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Napätie 220V
Štýl Moderné
Odtieň Smer ŽIADNE
Je Stmievateľné No
Zdroj Napájania Solárne
Povrch Leštené Medi
Materiál Telesa medi
Záruka 1
Certifikácia CCC
Základný Typ e27
Prepnúť Typ Zatlačte Tlačidlo Prepnúť
Typ Inštalácie Flush Mount
Názov Značky DEEVOLPO
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty