Nordic Farmy Jeseň Zber Plodín, Olejomaľba Umenie Štýl Dekoratívny Vankúš Chili Olivový Čierna Bielizeň Gauč Hodiť Vankúš

€5.30

-14%

€6.23

Nový produkt

1 položky

Štítky: sony vankúš, vzduch olivový harvester, rr, opice vankúš, pikantné chilli prípade, prípitok rúra, hriankovač, iphone chili fľaša prípade, úroda olív, nové telo ponožky, elektrické olivový zber.

Poznámky: Všetky biele časti( prázdne časť) na fotografii, farebné reálnych produktov je prirodzené bielizeň farba, béžová ako vyššie demonštrácia foto. * Materiál: Obliečky Bavlna * Ostrý: Námestie * Stav: Úplne Nové * Veľkosť: Opatrenia Cca 17.7"x17.7" (45 x 45 cm) * Ukončenie: Skrytý zips pre jednoduché vkladanie alebo odstraňovanie vankúš * Tlač:Vankúš je jednostranný tlač, chrbát je pevný farba * Balenie vrátane: 1 ks vankúš (vankúš vnútorného nie je súčasťou balenia) * Starostlivosť Výučby: Stroj alebo Ručné Umývanie, nie Bielidlá, Teplé Železa v prípade potreby vezmite Prosím na Vedomie: 1. Položka Nie vrátane Výplne, ktorá obsahuje iba vankúše kryt 2. Všetky vankúše sú vyrábané ručne, môže byť 1-2cm odchýlka existovať. 3. Actural farbu bude mierny rozdiel medzi obraz, pretože svetla jas. 4.S cieľom udržať farbu čerstvé,je lepšie pridať soľ do vody pre vašich prvom umytí.Ak by ste mali záujem, veľkoobchodnú cenu a vlastný produkt, prosím kontaktujte nás!!!Veľmi krásny a jedinečný dizajn bielizeň hodiť vankúš na vankúš, vyrobené z vysoko kvalitného , hrubé prírodnej bavlny bielizeň textílie.Je nielen veľmi pohodlné, ale tiež ideálny pre aplikácie, stoličky, gauč, kníhkupectvo, auto, kaviareň, kancelárie, domov, atď výzdoba vankúš.Naše tkaniny je pevná, odolná, a ak je postarané správne, bude dlhá životnosť.Vyrábame výrobky s kvalitným v mysli.Snažíme vytvoriť kreatívne produkty a snažíme udržiavať prvotriedny zákaznícky servis pre našich zákazníkov.Ak z nejakého dôvodu nie ste 100% spokojní, prosím, kontaktujte nás slobodne.Priateľské užitočné zástupca vám bude pomáhať.Máme aj mnohé ďalšie skvelé vankúše, vítame vás na návštevu nášho obchodu.Zásielky 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 5. Ak ste nedostali vašu orderafter 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!Spätná väzba Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležitá.Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich.Ďakujeme!

Čelné Farba Ako fotografie
Štýl Obyčajný
Druh Vankúš , Obliečky Na Vankúš
Veľkosť 45X45cm
Vzor TLAČENÉ
Použitie auto
Názov Značky Mocolitti
Technics Ručné
Oblasť tlače Prednej strane vytlačené, prázdne zadnej strane
Číslo Modelu Vidieka Olejomaľba Pea Uhorky Baklažán Zeler Kapusta, Brokolica
Materiál Bielizeň / Bavlna
na zips Neviditeľný Zips
Vzor Typ Vidieka Olejomaľba
Tvar Námestie
Veková Skupina Univerzálny
Súbor Typ No
Vhodné Sezóny Jar, Leto, Jeseň, Zima

Súvisiace produkty