Zliatina hliníka Ploche 15"-27" Dual Monitor Držiteľ Plné Pohybu Počítač Mount Arm Zaťaženia 0-8kgs Každý Vedúci GM224U

€65.61

-14%

€76.30

Nový produkt

1 položky

Štítky: dvojitá obrazovka monitora mount, dual monitor, arm dual monitor, 360 mount, pre monitor držiteľ, namontujte monitor, loctek, dual monitor stojan, duel monitor mount, telefón mount arm.

Zliatina hliníka Ploche 15"-27" Dual Monitor Držiteľ Plné Pohybu Počítač Mount Arm Zaťaženia 0-8kgs Každý Vedúci

Položka Č.: DS-GM224U Nosenie Veľkosť Obrazovky : 15"- 27" Max.Zaťaženia: 0-8kgs VESA: 75*75mm/100*100 mm Naklonenie: +90°~ -85 ° Otočná: 180° Otáčanie: 360° Materiál: Zliatina Hliníka , SPCC studena valcovanie ocele Vysoko Kvalitné a Elegantné Dvojité Port USB + Audio Jack + Jack pre Slúchadlá Inštalácie spôsobmi:Upínacie a priechodka mount Farba: Čierna a biela

1. Všetky prepravné náklady, ktoré ukázal v Tapetujem.sk nezahŕňa Príplatok za Rozšírenú Oblasť! 2. Pls poradte sa s UPS, FedEx, DHL, TNT, DPEX ect.overte, či vaše mesto (psč) potreby Príplatok za Rozšírenú Oblasť!! 3. Clá a Dane NIE sú zahrnuté v prepravné náklady 4. Nechajte nám svoj adresa kancelárie pre zber zásielok. 5. Klienti z Brazílie pls opustiť svoj CPF číslo v poradí, ako váš colné to potrebujú. 6. Klienti z Čile pls opustiť svoj RUJE číslo v poradí, ako váš colné to potrebujú. 7. Clents z Argentíny pls opustiť svoj CUIT číslo v poradí, ako váš colné to potrebujú.

Doprava služieb (DHL, FedEx, EMS, UPS,TNT,MÝTO ) je až PREDÁVAJÚCEHO,

to znamená, že nebudeme loď položky cez DHL celý čas, ako web ukázal.

Vyberieme rôznych prepravných služieb podľa rôznych určenia.

Všetky informácie sú poskytované v pôvodnom stave bez akejkoľvek záruky a môže byť trochu kedykoľvek zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

Názov Značky dsupport
Číslo Modelu DS-GM224U
Package Áno
Farba biela a čierna

Súvisiace produkty