1PC Super Výkonný Hlodavce Chytá Myši, Pasca Účinné Vysoká Citlivosť Potkanov Pasce Silné Sústo Myši, Pasca Myši Chytať Artefakt

€3.13

Nový produkt

1 položky

Štítky: jed potkan, lepidlo mouse trap, myš rat trap, lepidlo myš, hlodavce pasca, chytiť myš, vrah myš, myši, pasca, veľké rat trap, lovom myší.

Popis:

Poznámky: od deti a domácich miláčikov!

Materiál: Plast

Farba: Čierna

Veľkosť:ako obrázky zobrazené

Množstvo: 1Pcs

Všetko, čo musíte urobiť, je: 1.Zúčastniť sa na návnadu pohár otáčaním proti smeru hodinových ručičiek 90deg. 2.Dal návnada a dal návnada pohár späť na myši, pasca. 3.stlačte zadné trapper, kým sa Klip so zemou strane(budete počuť "kliknite na tlačidlo" zvuk, keď sa nastaviť). 4.Miesto pasce na myši vonkajšie a vnútorné, kde potkany sú pozorované často,ako napr.: obývacia izba, kuchyňa, garáž, terasa, kúpeľňa alebo pod posteľ apod.

Špecifikácie:

Funkcie:

100% úplne nové, kvalitné a trvanlivé

Jednoduché návnadu - priťahuje hlodavce ideálne štrajk bar umiestnenie

Ekonomické a je opakovane použiteľný pre rokoch služby

Jednoduché nastavenie - vertikálny úder panel pre rýchlejšie odozvy

Môže byť umiestnené pod alebo za nábytok

Package Zahrnuté:

1 x Mouse Trap

Poznámky:

Poznámky -- Preč od deti a domáce zvieratá.Prosím VAROVAŤ svojich detí.

Teplé tipy: 1.Vzhľadom na silný výkon na usadil myši, pasca, prosím dajte myši, pasca, kde deti a domáce zvieratá, nemôže dotknúť. 2.Návnady prvý, potom nastaviť pasce.Tak, aby sa chytil. 3.Prosím, uistite sa, že návnad sú úplne dal v návnadu pohár, vyhnúť sa dať nalákať príliš veľké alebo z návnadu pohár od myší môže uniknúť, než sa spustí pasce po jesť návnadu. 4.Po nastavení pasce, nikdy dotknúť rukou.Ak chcete uvoľniť pasce, prosím, použite palicu alebo iný nástroj.Prosím, nie zraniť sami. 5.Použitie jednorazových vinylové rukavice pri manipulácii s chytil myši na seba a svoju rodinu preč z možných infekcií.

DÚFAM, ŽE MÁTE PRÍJEMNÉ NAKUPOVANIE!!!

Mimochodom, ak sa vám páči náš obchod, prosím, pridajte si náš obchod do Obľúbených Obchodov.Môžete si naše Nové príchodu a Zľavy informácie v čase.

Podpora Dropshipping/Veľkoobchod/Maloobchod/Rýchle Dodanie
Množstvo 1pcs
Pôvod CN(Pôvodu)
Súbor Typ No
Pešti Typ Myši
Číslo Modelu mouse trap
Materiál Plastové

Súvisiace produkty