58" Moderný Zábavný Media Center Dreva TV Stojan MDF Domov Obývacia Izba 4 Úložné Poličky Non-slip Mat Tv Stojan Tabuľka HW60356

€163.77

Nový produkt

1 položky

Štítky: moderné zábavné centrá, kabinet tv, devider tv stojany, plávajúce tv polica na stenu, Jeden Cue, consol nábytok, stojí tabuľka strana, šálku kávy xiao, čierne moderné tv stojan, quartz krbom, tv stojan.

Špecifikácie

Materiály: PB + MDF

Farba: Drevo, obilie

Rozmer výrobku: 58" x 16" x 24" (W x D x H)

Čistá hmotnosť: 61.5 lbs

Hmotnosť kapacita: 150 kg

PB doska hrúbka: 0.5"

MDF späť doska hrúbka: 0.1"

Balenie obsahuje:

1 x TV stojan

1 x Návod

Kľúčové Vlastnosti

Stabilné& Robustné Podpora:Vyrobené z vysoko kvalitnej MDF, tento TV stojan skladovanie konzoly je odolné a robustné.Meranie 58" dlho to pekne, bude takmer akýkoľvek plochý panel 60" TV s hmotnosť kapacita až 250 libier.

4 Otvorené Police Pre Skladovanie a Vetranie: Štyri otvorené police vám umožňujú skladovanie kníh, časopisov, Cd, diaľkové ovládanie, DVD prehrávače, herné konzoly, systém domáceho kina a iných médií alebo herné zariadenia.A otvoriť designkeeps vaše zariadenia pred prehriatím.

Kábel Systému Riadenia:Tento stojan bol navrhnutý s 4 jednoduché, ale praktické káblov cut out v každej police pre jednoduché podávania drôtu a vetranie všetkých vašich audio a video zariadení.Kábel systému riadenia udržuje veci hľadáte čistý a uprataný.

Klasický Vzhľad: Drevo obilia a jednoduché línie, aby tento TV stojan vyzerá klasický a elegantný.Koordináciu ľahko s okolitými dekor, stojan na TELEVÍZOR skladovanie konzoly zmesí ako fittingly do formálneho obývacej izby, ako to robí do spálne, spoločenská miestnosť, alebo den.

Hladký Povrch & Non-slip Mat: Tento TELEVÍZNY stojan skladovanie konzola je veľmi ľahko sa čistí s jeho hladký povrch.A je protišmyková podložka na spodnej strane každej nohy, ktoré môže stáť viac stale a tiež chrániť váš poschodie z poškriabaniu.

Popis

To je veľké TV stojan, ktorý môže mať veľa audio a video vybavenie alebo iné drobnosti.

Na zahustenie nohy sú správne nastavené v najlepšie miesto na podporu rámci tohto TV stojan.Stojan stolový bytu je dosť držať veľa audio a video vybavenie alebo iné drobnosti.A vy sa nemusíte starať o prehriatiu zariadenia.Klasický vzhľad a drevo farba aj strih s moderným atmosféru, aj to je možné inovovať na úrovni vášho obývacej izby, alebo spoločenská miestnosť.

Ak hľadáte TV stojan, ako, že, neváhajte si ju kúpiť.

Vyrobená z vysoko kvalitnej MDF, TV stojan skladovanie konzoly je odolné a robustné

Meranie 58" dlhé, pekne vojde takmer akýkoľvek plochý panel 60" TV

4 otvorené police, ukladanie kníh, časopisov, systém domáceho kina a iných médií alebo hracie zariadenia

4 jednoduché, ale praktické káblov cut out v každej police pre jednoduché podávania drôtu a vetranie audio a video zariadenia

Pomocou upínacieho popruhu, zabrániť TV stojan od pádu

Otvorený dizajn udržuje vaše zariadenia pred prehriatím

Póry dreva a jednoduché línie, klasické a elegantné

Hmotnosť kapacita je až 250 kg

Protišmyková podložka na spodnej časti nohy, chráni podlahu pred poškriabaním

Koordináciu ľahko s okolitými dekor, ideálne pre vaše spálňa, spoločenská miestnosť, alebo den

Ľahko sa čistí s hladkým povrchom

Jednoduchá montáž podľa nasledujúcej inštrukcie

Veľkosť 58" x 16" x 24"
Spôsob inštalácie Izolovanými
Materiál Iné
Výška 24 inch
Číslo Modelu HW66122BN
Pôvod CN(Pôvodu)
Miesto Pôvodu Čína
Maliarske Techniky Farba
Vzhľad Moderné
Dĺžka 58inch

Súvisiace produkty