Módne žena kúzlo náramok: 925 sterling silver duté sa uprostred náramok, krásne ženy pevné strieborné šperky

€18.45

-19%

€23.06

Nový produkt

1 položky

Štítky: prísne strieborný náramok, 925 sterling silver arrow, 925 strieborný prsteň, pevný drôt náramok, 925 striebro sterl, robol strieborný náramok, 925 silver, 4ct diamantový prsteň, spona koniec, diamantový prsteň.

1.Všetky produkty sú skladom,pošleme vaše objednávky v priebehu 24 hodín po fondu riešení čas.a naše doprava je veľmi rýchly, HongKong Post Air Mail.

2.Veľkoobchod akceptované,môžete pridať tie, ktoré sa vám páči vo vašej košíka a objednať,zanechať odkaz na nás,dáme vám najlepšiu cenu.potom budete platiť.

3.Ponúkame 8% zľava na staré kupujúceho.

4.Ponúkame 15% zľavu Drop shipping služby.

Pozornosť Na Ruských Priateľov:

1. Prosím vyplňte vaše meno a priezvisko vrátane vaše meno, stredné meno a priezvisko pri spôsobe platby.

2. Vyplňte, prosím, v správnu adresu vrátane vášho Bytu Č., Ulice, Mesta, Regiónu a krajiny.Inak váš balík bude pravdepodobne budú vrátené!

doprava:

Máme loď na celom Svete,s výnimkou countrys, ktoré Hong Kong Post Air Mail nemôže dosiahnuť

Položky sú dodávané z Hong Kong Post Air Mail, dostanete k väčšine krajín do 10 27 bussiness dní.Brazília & Rusko bude trvať dlhší čas,pretože teraz Ru & Brazília colné a post nemajú dostatok schopnosť zvládnuť ton balíkov, ktoré prichádzajú z Číny každodenné.

Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov,to môže trvať až do 30 pracovných dní.

Prepravné náklady:doprava Zadarmo na všetky položky.

Pripomienka:

Vaša spokojnosť je náš najväčší výkon.nemusíme byť schopní zabezpečiť, aby každý z transakcií je dokonalé,ale sme úplne na zabezpečenie všetkých záujmy zákazníkov!

Ak máte akékoľvek otázky,prosím kontaktujte nás ,my sme boli ponechané na slove!

Návrat Politiky:

Keď prijmete naše produkty, naše výrobky nie sú spokojní s kvalitou problém spôsobený nás, kontakt, do 3 dní, prosím, vrátime vám vašu platbu na vás bezpodmienečne,Ak problémy spôsobené express spoločnosti,prosím odmietnuť podpísať a prijať tovar,potom hovor zrýchlený spoločnosti a podal reklamáciu, s express spoločnosti o otázku.

Spätná väzba :

1)Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd opustiť veľkú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu, ďakujem moc !!

2)Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba.

Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu.

Dovozné clo:

Dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Budeme vykonávať všetky tovar ako darček s nízkou hodnotou.Ak vo vašej krajine stále musíte zaplatiť clo, je To na svoju česť a zodpovednosť

Je Resizable Áno
Strane Kameňa ŽIADNE
Hlavný Kameň ŽIADNE
Číslo Modelu B215422
Pohlavie Ženy
Tvar\vzor kríž
Jemné alebo Módne Jemné
Náramky Typ Bangles
Typ Certifikátu GDTC
Príležitosti Strana
Kovy Typ Striebro
Názov Značky Dankadi
Štýl Roztomilý/Romantický

Súvisiace produkty