6pcs Auto Leštenie Nárazníkov Mop Nepremokavého Tkaniny Bavlnené Leštiace Nárazníkov Kolesa Kit Pre Auto Kovové Jade Šperky Brúsenie, Leštenie

€9.99

-30%

€14.28

Nový produkt

1 položky

Štítky: meď leštenie auta, leštenie nárazníkov bavlna koliesko, dremel leštenie kolies, nárazníkov, pena auto leštenie auta, denim nárazníkov koliesko, leštenie nárazníkov kolo koliesko, 3m auto leštenie auta, car plastic polishing kit, oceľových kolies, nárazníkov, auto leštiaci pad auta.

Špecifikácia:

Úplne nové

Typ: Leštenie Nárazníkov Kolesa Kit

Stĺpec Tvarované Priemer: Cca. 4cm

Huby Tvarované Priemer: Cca. 7 cm

Kolieska V Tvare Priemer: Cca. 10 cm

Conicla Tvarované Priemer: Cca. 4.5 mm

Kolieska V Tvare Priemer: Cca. 5cm

Huby Tvarované Priemer: Cca. 5cm

Funkcia:

[Kompletné A Profesionálne Leštenie Auta]: Rôzne tvary, odstraňuje povrchové oxidácii, korózii,dechtu a nečistôt všetkého druhu, sedem rôznych tvarov a veľkostí, leštenie kolies pomôže poľský rôzne položky, ktoré sa hodia na akúkoľvek veľkosť vŕtačku a môžu poľský zapustené a neprístupné oblasti vášho ráfiky ľahko,robí nárazníkov proces oveľa jednoduchšie.

[Leštenie Kolies]: Špeciálne určená pre leštenie zapustené lazisečítajte ako mag kolies, motocyklové kolesá potrubí.Rôznych tvarov a priemerov bolo možné dosiahnuť 99% zákutia, skvelé pre kolesá, blatníky, nárazníky a iných ťažko dostupných miest.

[Dobré Pracovné A Kvalitné]: Vyrobené z kvalitného žmolky, viacerých vrstiev látky ušité v centre, mäkké a jemné Textílie vrstvy okraj mal zvyšovanie liečba, ktorá skvelé pre lesk vašich vyblednuté kolesá a potrubí,bez škrabancov, keď nárazníkov a nemalo by dôjsť k poškodeniu vášho nábytku, povrchu alebo laku.

[Top Kvality Vŕtať Adaptér]: Vybavené štandardné vŕtanie adaptér pre pripojenie na elektrickú vŕtačku, leštenie kolies shanks sú kola pokračovala v hex tvare takže nebude sklzu off, keď v používanie, hodí sa pre väčšinu úkonov a používané pre pneumatické alebo elektrické leštiace zariadenia.

[Širokouhlý Aplikácie]: Môže byť použité pre všetky druhy srsti farby voskovanie, detail leštenie a tesniace glazúra, na čistenie a zlepšenie ich ľahkosť, na kovy, šperky, nerezová oceľ, hliník, drevo, plasty, keramika, sklo, hodinky a brúsenie a leštenie.

Package Zahrnuté:

6Pcs x Leštenie Mop Koliesko

Poznámka:

Prosím, aby menšie odchýlky v dôsledku ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Vonkajší Priemer As described
Pad Materiál Bavlna
Pôvod CN(Pôvodu)
Použitie Domov urob si sám
Číslo Modelu Leštenie Nárazníkov Kolesa Kit
Názov Značky Mayitr

Súvisiace produkty