11pcs Odolnosť Kapely Nastaviť pre Fyzikálnej Terapie Odpor Školenia Domáce Cvičenie s Door Anchor, Kľučky Členok Popruhov, Vykonávať

€5.45

-32%

€8.02

Nový produkt

1 položky

Štítky: miss roll, nylon slučky roll, 3m vinyl roll, hd roll, britská vlajka na gauč, anchor za stan, 2.5 palcový HDD, vrkoč elastický vrkôčiky, dvere kotvy pre cvičenie kapiel, sniper puška, pre 8 rokov.

Odolnosť Kapely Nastaviť (11pcs) pre Fyzikálnej Terapie Odpor Školenia Domáce Cvičenie Jogy-Najlepší Darček s Door Anchor, Kľučky Členok Popruhov a Cestovná Taška

Funkcie:

*1. Tento multi-funkčné elastické lano je vaša najlepšia voľba.Má rovnaké tréningové metódy, ako činky a je veľmi prenosná, a to buď v mieste, alebo pripevnený na dvere.Je dostatočne silný, aby sa stimulujú svaly.

*2.Existuje päť rôznych veľkostí napätie lana, čo sa bude produkovať celkom 100 libier napätie.Môžete tiež nastaviť podľa vašich požiadaviek.Rôzne farby napätie lana bude mať rôzne libier, vrátane 30 libier pre ružová, 25 libier pre fialová, 20 libier pre šedá, 15 libier pre ľahké biele, zelené, a 10 libier pre black.

*3. Vysoká pevnosť kovový hák, bezpečné a stabilné, dobre únosnosti, vysoko kvalitné penové rukoväte, šmyku odolnosť, absorpciu potu a ľahko sa čistí.

*4. Tento produkt je vybavený nohy krúžok, dvere, pracka, rukoväť a skladovanie vrecko, ktoré môže vykonávať rôzne pohyb držanie tela a dosiahnuť rôzne sprievodné účinky.

*5. Cvičenie vaše svaly s napätím laná, tak, že vaše svaly sú vždy v stave napätia a únavy, ktorá je najlepšou voľbou pre chudnutie a fitness.

Špecifikácie:

Názov: napätie lana

Materiál: TPE

Veľkosť: dĺžka šnúrkou je asi 1,2 m

Hmotnosť: 500/590g

Balenie zoznam:

2 * Krúžok nohy

2 * Zvládnuť

1 * Dvere kotvy

1 * Prijímať taška

5 * Napätie lana

Teplé pripomienka:

1. Všetky obrázky boli profesionálne kalibrované.Avšak, vzhľadom na rôzne okolitého svetla a rôznych zobrazovacích zariadení, Nastavenia, obrázky a objekty, ktoré vidíte, môžu byť mierne skreslené.

2. Údaje sú merané manuálne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nebude mať vplyv na používanie.

Gumičky na tkanie
Aplikácia Ťahať Lano
Číslo Modelu napätie lana
telocvičňa odolnosť kapely
Veľkosť
1 * Dvere Kotvy 1 * Prijímať taška 5 * Napätie lana
kit super kapela faixa de resistencia
Pôvod CN(Pôvodu)
Balenie zoznam
Materiál
elasticos fitness
Názov
elastico para ginastica
odolnosť kapely nastaviť
Hmotnosť
weerstand kapela fitness
Funkcia Komplexné Fitness Cvičenie
bandas de resistencia antideslizante
bandas elasticas
Odolnosť Lana
Oddelenie Meno Unisex
Gumičky pre fitness
Názov Značky MUMIAN

Súvisiace produkty