Nové mušle slúchadiel Náhradné Slúchadlá Slúchadlá Penové Ušné Podložky Earpad Kryt pre Sony MDR-Q50 otázku q55 G73 Earohone

€3.49

-41%

€5.93

Nový produkt

1 položky

Štítky: slúchadlá s plochý drôt, slúchadlo drôt, bt earphon, earphon samsung, headphon pre pc, 4d slúchadlá, headphon drôt, kábel headsetu, ucho telefón, v uchu.

Náhradné mušle slúchadiel pre Sony Slúchadlá -100% úplne nové. -Jednoduché použitie. -Materiál: Pena -Kompatibilný so Sony MDR-Q50 MDR-otázku q55 MDR-G73 Slúchadlá -Color:Čiernej Package zahrnuté: 5 párov mušle slúchadiel (Slúchadlá nie sú súčasťou)

Ďakujeme za rozhodnete našej predajni, povzbudenie bude držať nás vpred.Budeme dispečingu na tieto položky čoskoro.Dúfajú, že väčšiu šancu na spoluprácu s vami!Ak ste spokojní so svojím nákupom a našich služieb, budeme veľmi radi, ak nám poskytnete, päť-hviezdičkový spätnú väzbu a nechať pozitívnu spätnú väzbu váš zážitok s nami!Ak máte akékoľvek otázky alebo problémy, obráťte sa priamo na nás o pomoc, skôr ako predložiť žiadosť o vrátenie.Naším cieľom je vyriešiť všetky problémy, ako rýchlo, ako je to možné!Najlepšie želanie!

Názov Značky YDYBZB
Materiál Pena
Číslo Modelu Sony MDR Q21 Q22 Q23 Q38 Q21LP Q68 BT140Q Q50 otázku q55 G73
Package Áno
Položka Druh Ušné Vankúšiky
Veľkosť standard
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty