Detské Húb Nechtov Hračka Lietať Šach Backgammon Dosky Stavebné Bloky Vzdelávacie Hračka Dar Múdrosti Mágie Rada

€18.31

-30%

€26.16

Nový produkt

1 položky

Štítky: backgammon veľká, backgammon nastaviť, mozaiky pre dieťa, deti mozaika, backgammon rada, backgammon dosková hra, mozaika húb, backgammon hry, huby puzzle, nechtov huba.

Dobrý deň, Vitajte v našom obchode!

Kvalita je prvá s najlepšie služby.Zákazníci všetky sú naši priatelia.

Detské Húb Nechtov Lietajúce Hračka Šach Backgammon Rada Puzzle Stavebné Bloky Vzdelávacie Hračka Dar Múdrosti Mágie Rada

Funkcie:

Názov: Húb Spike a Šach Termín: 100% zbrusu nový (vysoká kvalita) Materiál: drevo, ABS plast, vodou riediteľné farby Balenie: 1 sada v taška funkcie opp Veľkosť: 30 * 24 * 5 CM Vekové rozpätie:> 3 rokov Vlastnosti: výkon mozgu, kultivovať seba-schopnosť myslenia, tvorivosti a predstavivosti; jemné pohyby, farby uznanie, hrať sa s priateľmi, rodič-dieťa komunikácie

Hra úvod:

1. Huby nechtov hra: môžete použiť húb nechty vytvoriť svoje obľúbené diela a vzory; 2. Hra Gomoku: Čierna a biela stranách každej podržte N kusov a hrať šach v poradí.Zakaždým, keď ďalší kus je umiestnený na križovatke šachovnici, kto prvých ročníkoch 5 po sebe nasledujúcich kusov (bez ohľadu na to, horizontálne, vertikálne a šikmé) na šachovnici je Víťazstvo strany 3. Lietanie šach hra: 1-4 osôb hrať, shake kocky každý čas, shake na niekoľko krokov.Shake 6 dostať odmeny pre iného shake.Tam sú 4 lietadlá na každej strane, a ten, ktorý letí do cieľa je víťaznej strane; 4. Iné spôsoby, ako hrať, môžu byť vyvinuté.

Poznámka:

1.Uchovávajte mimo dosahu ohňa a vody,nejedia. 2.To je normálne byť 1-2cm chyba merania, a farbu možno trochu odlišné vzhľadom na monitor.

Platby

Podporujeme nasledujúce spôsoby platby.Všetky platby uskutočnené na Tapetujem.sk sú spracované Alipay.

Doprava 1.Budeme posielať položky do 2-3 dní po systém potvrdí kupujúci platby.

2.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane,kupujúci sú zodpovední za ciel.

3.Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od kupujúcich prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak,kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vrátil sa do svojich pôvodných podmienok.

4.Položky sú dodávané podľa Tapetujem.sk Štandardná Doprava , Tapetujem.sk Premium Doprava, ePacket,dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 35 bussiness dní.Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov,to môže trvať až 60 dní.

5.Ak chcete získať položka rýchlejšie,prosím, kontaktujte nás platiť ďalšie náklady na dopravu, ponúkame vám nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie poštovné spôsobmi:UPS,DHL,Fedex,TNT,DEPX,EMS.Prostredníctvom týchto spôsobov, ako môžete získať položka asi do 5-7 pracovných dní.

Spätná väzba

1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom

Materiál Drevo
Pohlavie Unisex
Upozornenie Nechcem Jesť
Štýl Detské Húb Nechtov Hračka
Vekové Rozpätie 5-7 Rokov
Tému Lietanie Šach Backgammo
Nový príchod 2020.1.2
Číslo Modelu LTC00462
Druh Múdrosti Mágie Rada
Pôvod CN(Pôvodu)
Puzzle Štýl SPOLOČNÉ

Súvisiace produkty