Moderné Vytlačené Posteľ List Obliečky Na Vankúše Nastaviť Polyester Ploché Plechové Montované Plechové Obliečka Na Vankúš Twin Kráľovná King Size Postelí Nastaviť

€37.66

Nový produkt

1 položky

Štítky: pršiplášť 4 roky deti, rainbow kliny sandál, rainbow topánky veľkosť 13, rainbow tvar novorodenca, rainbow oceľové šperky, rainbowl wc svetlo, rainbow pozlátený náramok, pršiplášť 10year dievčatá, pršiplášť dieťa jeseň.

Moderné Vytlačené Posteľ List Obliečky Na Vankúše Nastaviť Polyester Ploché Plechové Montované Plechové Obliečka Na Vankúš Twin Kráľovná King Size Postelí Nastaviť

-- Materiál: polyester -- O Veľkosti: * Twin: 51x61cm obliečka na vankúš,L259xW168cm plochý list, W99xL190xH40cm vybavené list * Kráľovná: 51x76cm pilloecases, L259xW229cm plochý list, W153xL203xH40cm vybavené list * Kráľ: 51x102cm obliečky na vankúše, L259xW284cm plochý list W198xL203xH40cm vybavené list -- Zoznam balíkov: Twin: 1 ks obliečka na vankúš+1 kus vybavené účtovná+ 1 ks plochý list Kráľovná; 2 ks obliečky na vankúše+1 kus vybavené účtovná+ 1 ks plochý list Kráľ: 2 ks obliečky na vankúše+1 kus vybavené účtovná+ 1 ks plochý list -- Poznámka: 1. Prosím, dovoľte 1-5cm chyby spôsobené ručné meranie 2. Vzhľadom na rozdiely svetla a kontrast obrazovky, nastavenie, atď.produkt color možno mierne líšiť od obrázkov,prosím, láskavo to pochopiť.

Poznámka:

1.Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. 2.Ak chcete, aby sa veľké objednávky,prosím, kontaktujte nás pred miesto, poradie tak, že sme vám môžu poskytnúť zľavy. 3.100% platby pred dodaním,prosím, uistite sa, že ste napísali správne informácie:názov,adresa,psč,telefónne číslo. 4.Všetky e-maily odpovedáme najneskôr do 2 pracovných dní.Ak nechcete dostávať náš odpoveď,prosím, láskavo re-odoslať váš e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

Zásielky:

1.Vaša objednávka bude odoslaná do 7 dní po zaplatení overenie. 2. Pre NÁS kupujúcich - vo väčšine prípadov sa dostanete objednávky do 15-35 pracovných dní po tom, čo sme prenášať balík do Číny Príspevok.To bude dodaný prostredníctvom USPS keď to príde v NÁS.Nemôžeme zaručiť, čas doručenia, ak sa príspevok má úrad neočakávaných meškanie vzhľadom na dovolenku, počasie, alebo iné podmienky. 3.Pre Non-US kupujúcich - vo Väčšine prípadov sa dostanete objednávky do 25-35 pracovných dní po tom, čo sme prenášať balík do Číny Príspevok.Nemôžeme zaručiť, čas doručenia, ak sa príspevok má úrad neočakávaných meškanie vzhľadom na dovolenku, počasie, zvyky, alebo iné podmienky.Niektoré krajiny ako Rusko, Brazília, alebo niektorých Európskych krajinách môže trvať až 35-50 pracovných dní alebo dlhšie pre dodanie.

Návrat Politiky:

1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia.Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme ISSUEA NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a balenie .PO Kupujúcemu a Predávajúcemu zrušiť transakciu z Tapetujem.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa má náhrada

Spätná väzba:

Vaša pozitívna spätná väzba je veľmi dôležité, aby nás,sme sa zaviazali poskytovať vám najlepšie zákaznícke služby a kvalitné výrobky.Prosím, kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku po prijať.Tiež,prosím, dajte nám šancu vyriešiť problém skôr neutrálne a negatívne spätné väzby,ďakujem!

Farebnú Stálosť (Stupeň) Národné Normy
Twin Set Obsahuje 1xpillowcase,1xfitted list,1xflat list
Hustota Tkaniny 128X68
Vlákno Počítať 200TC
Náplň ŽIADNE
Kráľ Sada Obsahuje 2xpillowcases,1xfitted list,1xflat list
Vzor TLAČENÉ
Druh List & Obliečka Na Vankúš Sady
Kráľovná Sada Obsahuje 2xpillowcases,1xfitted list,1xflat list
Trieda Kvalifikovaný
Materiál 100% Polyester
Použitie Domov
Číslo Modelu Posteľná Bielizeň Nastaviť
Technics Tkané
Textílie Počítať 60
Množstvo 3ks/4pcs
Štýl Kepra
Aplikácia Veľkosť 2.2 m (7 ft)
Hmotnosť about 1kg;1.4kg;1.6kg
Názov Značky XYZLS
Vzor Typ GEOMETRICKÉ
Súbor Typ Áno

Súvisiace produkty