Oblasť s policami pre územné rozhodnutie.Územné stojan, Skladací Displej .obrazovka oblasť. Delič na izbe. obrazovka pre miestnosti. oblasť pre miestnosti. dekoratívne priestor delič. oddeľovač pre miestnosti. drevené sutiny

€121.05

Nový produkt

1 položky

Štítky: opona oblasť, dekor obrazovke, čínske obrazovky, displej drevené, obrazovky rámy dekoratívne, lepidlo dekoratívne obrazovky, dekoratívne skladací displej deliča, oblasť izba, priečky, rozdelenie obrazovky.

Materiál: laminovaná mdf : Frézovanie 3 krídla, každá veľkosť 50 cm široký 180 cm vysoký.Veľkosť: šírka 150 cm, výška 180 cm, krídlo hrúbky 10 mm.Pouţiť: spálňa, štúdia, obývacia izba, vchod, obchody, bary, reštaurácie a iné.Hmotnosť: cca 14 kg/Ks.Doprava zadarmo do vášho mesta

Dobrý deň.Naša firma sa nazýva pc novej generácie.Pracovali sme pre vás 26 rokov v petrohrade.

Ponúkame openwork šírky od laminované MDF.Určené pre územné bytov alebo obchodných priestorov.Nie je určený pre vonkajšie použitie.Produkty vyrobené z laminovanej MDF boli certifikované na GOST R a je povolené používať v detských inštitúcií.Na prednej ploche obrazovky je pokrytá laminátom.Vo vnútri niť a na koncoch-viditeľné MDF-pieskovej farby.

Tovar je vyrobený v Rusku, petrohrade.

Doručenie v Rusku zvyčajne zmestí do týždňa.Pracujeme s obchodné línie a sdek.Tovar bude chránená pri odoslané.Šírkach sú balené v škatuliach hrubé-6 mm-vlnitého kartónu.Obal veľkosť 1900*600*100. Hmotnosť 12 kg.Akceptujeme prispôsobené objednávky.Ak budete potrebovať veľa, dáme vám najlacnejšie veľkoobchodné ceny!

Druh Screens & Izba Deliče
List Množstvo 3
Konformácie Tenké-shell Štruktúra
Technics Červej Diery/Miniatúrnych
Číslo Modelu Crystal
Funkcia Multi-funkčné
Pôvod RU(Pôvodu)
Tému abstrakt
Názov Značky Новое поколение
Fanúšikov 4
Materiál Drevo;Drevené
Štýl Klasické

Súvisiace produkty