Módne Kožené Peňaženky, Multifunkčný Orgán Peňaženky, Mladé Dámy' Obľúbených Módnych Peňaženiek.

€10.76

-9%

€11.95

Nový produkt

1 položky

Štítky: iphone6plus peňaženky, gg peňaženka pre ženy, trifold peňaženky ženy, leacool originálne kožené peňaženky, originálne kožené veľkých, svetlý ženy peňaženky, rastlina peňaženky, celokožená peňaženky ženy, ultratenké peňaženky, k kožené peňaženky, dámske peňaženky s pas.

Módne Kožené Peňaženky, Multifunkčný Orgán Peňaženky, Mladé Dámy' Obľúbených Módnych Peňaženiek.

MATERIÁL -žien peňaženka je vyrobená z high-kvalitné, odolné proti poškriabaniu kože.Vonkajšia koža je 100% skutočné kamenné kože, ktorá vyzerá ešte lepšie po použití na dlhú dobu.interiér koža je umelé, ktoré budú odolnejšie.

PRACTIAL DIZAJN - 12 interiéru kreditnej karty sloty, 2 bill vrecká, na zips 1 mince vrecku, 1 telefón priestoru, 2 otvorené oddelenia na bankovky, 1 vymeniteľný kožený wristlet popruh.

RFID BLOKOVANIE - Naše RFID peňaženky sú vybavené rozšírené jedinečnú patentovanú blokovanie materiál, ktorý blokuje RFID signály a chráni cenné osobné informácie uložené na RFID čipy pred neoprávneným skeny.

veľkosť:20 cm x 10.5 cm x 3 cm

Materiál:koža + umelej kože

farba:čierna

Obsah Balenia:

1 x peňaženky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Hlavný Materiál PU
Pohlavie Ženy
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty