Elektrické Automatický Mlyn Korenie a Soľ Brúska Peper Korenie obilné Mlyny Porcelánu Brúsenie Core Mlyn Kuchynské Náradie

€11.01

-46%

€20.40

Nový produkt

1 položky

Štítky: korenie brúsky, elektrické, diamantová brúska koliesko, drvič brúska elektrická, zrno brúska, mlyn korenie, peper, brúska soľ, electron korenie mlyn, komerčné elektrické korenie mlyn, obchodné peper brúska.

tem Meno: Elektrické Soľ a Korenie Brúska Materiál: Nerezová Oceľ + Akryl + Procelain Brúsenie Core+ABS Farba: Čierna (ABS) a Striebra (Nerez) Rozmery: Dľžka je 20,8 cm (8 palcov),priemer o 6typ Čistá Hmotnosť: Black mlyn je asi 300g, nerezovej ocele, je 340g Kapacita: Cca 120ml, môže mať 60-70g Korenie Batéria: 6 ks AAA batérií ( nie je zahrnutý v cene balíka )

Funkcie

1, ZÁVAŽNOSŤ PREVÁDZKY - Jednoducho invertného mlynček, potom to bude grind soľ a korenie automaticky, modré LED svetlo bude tiež byť aktívny, je To zábavné a kreatívne,pohodlne a bez námahy.

3, Vhodný pre mleté čierne korenie, morská soľ a iné malý korenie.Veľkú kapacitu, akryl fľaša umožní zistiť, koľko obsahu sa, to je extrémne odolný,Žiadne riziko Rozbitie Skla.

4,Vysoko kvalitné, nastaviteľný keramický mlynček, ktorý podporuje rôzne grind nastavenia zo stredne hrubo.Ak chcete upraviť jednoducho otočte brúska gombík v hornej časti mlynčeka a vyberte si svoj obľúbený hrubosti mletia.Otáčajte v smere hodinových ručičiek, na jemnejšie brúsenie a proti smeru hodinových ručičiek na hrubšie brúsenie.

5. Čistenie mimo mlyn s mäkkou navlhčenou handričkou.Nikdy neponárajte váš mlyn vo vode.Môžete brúsiť ryže na čistenie interiéru a odstránenie zápachu.Prosím ukladať mlyn na suchom mieste a Udržiavané mimo deti

Mlyny Typ Salt & Pepper Mlyny
Číslo Modelu Elektrického Mlynčeka Na Korenie
Druh Mlyny
Aplikácia Peppe a Soľ Brúsenie
Funkcie Nie je potrebné pre spínač,automatické brúsenie,závažnosť snímanie
Materiál Nerez + Porcelánu Brúsenie Core +Cerimac ABS
Pôvod CN(Pôvodu)
Kovové Typ Z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE
Funkcia Skladom
Farba Z nehrdzavejúcej Ocele farba a Čierna

Súvisiace produkty