10x14cm Juty Taška Bielizeň Vrecoviny Šnúrkou Tašky Vrecoviny Darčeková Taška Náušnice Špirála Šperky Balenie Vianoce Svadba Vrece 50pcs

€31.36

Nový produkt

1 položky

Štítky: ochranu obrazovky s7 okraj, chránené alarm plagát, ice lampa naberežnje h1 24 v, ochrana 12 silikónové, ochranu obrazovky j5 2016, ice lampy, svetlá 10 ks, chránené karty elastické, ice lampa jeep renegade, ochrana 23xx motory.

10x14cm Juty Taška S Nylonové Lano Plátené Tašky Vrecoviny Darčeková Taška Vrecoviny Šnúrkou Vrece Šperky Balenie Vianoce Svadba 50pcs

Materiál:Juta

Veľkosť :10x14cm Package zahrnuté: 50 Ks Jutových Vreciach

Príležitosti: strana candy tašky, festival darčekové tašky, narodeniny, darčekové tašky, svadobné Prospech tašky Téma: Vianoce

Vlastnosti: Úplne nové a vysokej kvality.Prírodné juty,biologicky a ekologicky šetrných vlákniny.Farbené v rôznych farbách, s hladkým,leštené textúry.Ideálny pre šperky-výroba,scrapbooking,ručné karty a ďalšie.Je to dobrý darček pre vášho priateľa.Užite si nakupovanie čas,pekný deň!

Upozornenie:

Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním.

Pre ruských zákazníkov,prosím nechajte nám svoj správny názov (Meno a priezvisko)a podrobné adresu, alebo poštového úradu nemožno doručiť zásielku .

Vezmite prosím na vedomie, že farby sa môžu existovať chromatické aberration ako rôzne umiestnenie obrázkov.

Obrázok Zobraziť

FAQ:

1..O platbu detail

Existuje mnoho spôsobov platby sú k dispozícii, ako, kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.

2. O prepravné informácie

(1).Zvyčajne loď budeme loď položky v rámci 24 hodín po zadaní objednávky, ale ak akékoľvek otázky, musíme byť potvrdené withyou, budeme loď ich po comfirmation.vďaka!

(2).Čína Príspevok na dopravu zdarma, Do Oceánie, na Strednom Východe, v Európe a Severnej Amerike, zvyčajne potrebuje 15-30 dní..Afrika a Južná Amerika, spravidla najmenej 30 dní.

(3).Ak chcete prijímať položky rýchlejšie budete platiť pre rýchlejšie prepravu, (podobne ako DHL )na celom svete zvyčajne potrebuje 3-7business dní.

(4).Ak si kúpite viac ako 200$, zvyčajne vám zašleme tým rýchlejšie prepravu voľne ako EMS, DHL a ostatní, ak položiek do Oceánie, Európy a Severnej Ameriky.Viac ako $300 pre voľný rýchlejšie prepravu do Afriky a Južnej Ameriky.

3. Návrat politiky

Keď dostanete položky v prípade, že nebudete spokojní , prosím, kontaktujte nás do 3 dní po tom, ako dostanete ich, budeme sa snažiť v našich silách, to vyriešiť s vami.AK Kupujúci chcete zmeniť položku ,prosím, vadí položky v originálnom balení ,expedičný poplatok je kupujúci zaplatiť ,potom, čo sme skontrolujte shipipng informácie, potom sme vám poslali nové položky pre vás ,a ak kupujúci chcete vrátenie peňazí, prosím, majte na položku v pôvodnom obale a zaplatiť za prepravu späť.Po tom, čo sme ich prijímať a skontrolujte všetky sú v poriadku, vrátime všetky peniaze naraz

4. Pozitívnu Spätnú Väzbu

Spätná väzba je veľmi dôležitá.Ak ste spokojní s našimi položky a služby, láskavo post pozitívnu spätnú väzbu pre nás.Ak nie ste spokojný / á s našimi položky, prosím neváhajte a kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby sa služba s vami !vďaka!!!

5.Ak máte akúkoľvek otázku ,prosím, kontaktujte nás ,alebo nechajte správu k nám ,keď sme si to, budeme odpovedať v čase .

Položka Priemer 10cm
farba 24 farieb
Položka Šírka 10cm
Položka Dĺžka 10cm
Použitie Šperky Kúzlo Náramok Čaj Darčekové Balenie
Veľkosť 10x14cm
Položka Výška 14cm
Vlastnosti Produktu juta puzdro
Funkcie Prírodná/ ochrana Životného prostredia / Opakovane
Položka Druh Šperky Obale A Reklamná
oblek pre Zabalené Darčeky
Kvalita Vysoká Kvalita
Názov Značky LANWAYLUCKY
Materiál Juta&Nylon
Číslo Modelu 10*14 CM JUTY ŠNÚRKOU PUZDRO
Príležitosti Narodeninová Párty,Svadba,Vianoce,Deň Detí,Halloween
Šperky Balenie A Typ Displeja Tašky
Vzor Juta Darček Puzdro
Tašky Štýl Šperky Taška Náramok Vrece Cukroví Darčeková Taška Prístup
Položka Hmotnosť 8g

Súvisiace produkty