Drevená Doska Kvet Baby Sprcha Narodeniny Pozadie Svadba Photocall Vinyl Fotografie Pozadie Pre Photo Studio Photophone Prop

€3.04

-10%

€3.38

Nový produkt

1 položky

Štítky: fitness potravín fotografie, pozadie, furn potravín fotografie, medený had, luster oblasti, pozadie snímkov, náramok zebra, diy rekvizity potravín foto, V Pozadí Stoja, dospelých narodeninovú tortu.

YEELE -Sme profesionálny výrobca pozadí fotografie výrobkov, s perfektný dizajn, výroba, predaj a po-predajný tím, určených na poskytovanie najekonomickejšie a vysoko kvalitné fotografie pozadí našich zákazníkov!

O USUAGE

Vhodné pre novorodencov baby sprcha narodeninovej party dekorácie,osobné portrét produkt a rodiny skupinová fotografia.Môže byť tiež použitý pre štúdio, stánky, párty, a pre svadby & business/komerčné použitie,nahrávanie videa.

O MATERIÁL

TENKÉ VINYL (AJ TENKOU LÁTKOU)

Vinylový materiál je najlepší materiál pre tlač, pretože farba je najviac jasný a živý.Tento materiál je ľahký, mierne diaphanous,ktorý je vhodný pre vnútorné použitie.Nie je umývateľný.

POLYESTER

Je to veľmi mäkká, s dobrou kvalitou.Môže sa umývať tiež môžu byť použité na vonkajšie a môže sa použiť opakovane.

VÝHODY A NEVÝHODY Vinyl je tlačová efekt je o niečo lepší ako polyester.Vinyl je tlač sýtosť farieb je vyššia.Ak máte zvlášť vysoké požiadavky na vernosti farieb, odporúča sa, aby sa rozhodnete vinyl.Ale materiál vinyl budú niektoré zaniknúť z dôvodu prepravy.Polyester nie fade ľahko sa pri styku s vodou, a môžu sa umývať s vodou.Polyester materiál je vynikajúce a sú vhodné pre vonkajšie použitie.Ale cena je drahšie ako vinyl.

TENKÉ VINYL POLYESTER

Textúra: Pomerne Ťažké

Textúra: Mäkká

Umývateľný: Nie

Umývateľný: Áno

Železo: Žehlička zadok s nízkou teplotou

Železo: Áno

Farba: Väčšina jasný a živý

Farba: Svetlý

Použitie čas: raz alebo niekoľkokrát

Použitie čas: Môže sa použiť opakovane

Použitie: Vnútorné

Aplikácia: Indoor&Outdoor / Vonkajšie

Vrásky: môže byť znížená o žehlenie

Vrásky: môže byť znížená o žehlenie alebo umývanie

O PRISPÔSOBENIE poskytujeme bezplatné prispôsobené služby.Prosím, kontaktujte ma pred objednávke a povedz mi svoju kreativitu.Urobíme vzoriek pre vás, kým ste spokojní s ním.

O VRÁSOK vzduchu mail má veľkosť obmedzenia, takže sme sa museli loď cez skladanie spôsobom, namiesto toho, valcovanie a bude to normálne, ak tam sú niektoré vrásky.

Metóda 1 môžete Železa jej zadok na odstránenie vrások.Notic prosím: Použitie pri nízkych teplotách!

Metóda 2 Roll to až tesne s valca, a čaká na 3-4 dni.

Metóda 3 Tepla s naparovaciu žehličku na zadnej strane položku, potom to bude hladká znova.Prosím, žehlička zadný povrch s naparovaciu žehličku.( Poznámka: IP65 nepremokavé ).

O FAREBNÝ ROZDIEL Od farby režim displeja a tlačiareň sú zásadne odlišné, farebný rozdiel je nevyhnutné, ale sme kontrolu táto chyba sa veľmi dobre a nebude mať vplyv na účinok foto streľba.Ak máte nejasnosti týkajúce sa to, prosím, kontaktujte nás dostanete odkaz foto.

Merné Jednotky Centimeter (prosím, dovoľte 1-2cm chyba merania)
Druh Sprej Maľované
Štýl Scénické
Farebný Rozdiel Nevyhnutné (budeme sa snažiť napraviť farebný efekt)
Rozlíšenie Vysoká (nechcem príliš blízko k kulisu pri prijímaní foto)
Materiál Vinyl
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu NWH09356
Názov Značky Yeele
Predvolené materiál Vinyl Handričkou/Chemické Vlákna (unwashable)
Upozornenie Položka obsahuje len pozadie
Prispôsobiteľné Áno (Vlastný je zadarmo)
Package Áno

Súvisiace produkty