Príroda Zelená Rastlina Tortu Mulčovače Laser Cupcake Vlajky Jungle Party, Narodeniny Dieťa Sprcha Tortu Vňaťou svadobnú tortu Zdobenie Dodanie

€0.82

-20%

€1.03

Nový produkt

1 položky

Štítky: laser úrovni statív, hilda laser, laser úrovni prenosné, úroveň čiernej, konštrukcia laser úrovni, Laserového Výkonu, laser, laser niver, lúč lasera úrovni, horizont opatrenie.

Príroda Zelená Rastlina Tortu Mulčovače Laser Cupcake Vlajky Jungle Party, Narodeniny Dieťa Sprcha Tortu Vňaťou svadobnú tortu Zdobenie Dodávky Materiál: Veľkosť papiera: ako foto Množstvo: 7pcs/set Špeciálna Poznámka: Pretože je výrobok poškodený v tranzite, prosím, fotografovanie na nás, Obráťte sa na zákaznícky servis vyrieši za vás.Prosím, to nie je Zlé recenzie, ďakujeme, že ste Kvôli niektorých vzdialených krajín dlhý čas na dopravu nám správu budeme predĺžiť dobu doručenia na zabezpečenie bezpečného príchodu vášho balíka.

1 - O Nás: vítame Maloobchod,Veľkoobchod a Drop Shipping happy birthday party dekorácie deti a iné Podujatia & Party dodávky; Môžeme poskytnúť veľmi dobrú cenu pre Veľkoobchodné objednávky. 2 - O Nás: Všetky naše Položky sú 100% Najvyššej Kvality Guranteed,Top Kvalita, Každý jeden si najlepšiu party čas je v našom obchode cieľ! 3 - Platby: Tapetujem.sk akceptovať takmer všetkých svetových hlavné platobné metódy: visa, webmoney, mastercard, QIWI, western union, t/t(banka tranfer) a tak ďalej. 4 - Kupujúci chrániť: Tapetujem.sk len uvoľnenie platbu na nás po potvrdení deliever vašej objednávky. 5 - Poštovné: Normálne,budeme loď sa položky k vám do 48 hodín,akonáhle sa dostaneme informácie o platbe.Doprava zadarmo konci s tým, že Čína Príspevok Vzduchu Mail, Austrália, Kanada, veľká Británia, Spojené Štáty zvyčajne trvať 15 až 30 dní , zvyšok krajín vo svete sa zvyčajne trvá asi 20 až 50 dní.Ako možnosť oneskorenia vyskytujúce sa mimo našu kontrolu, niektoré pozemky môžu byť omeškané, prípadne pričom viac ako 30 alebo 50 dni, aby sa dospelo. 6 - Poslať rýchlo: Ak by ste potrebovali tovar naliehavo alebo odberateľ, prosím, zvoľte spôsob dopravy, EMS, DHL, Fedex , a kontaktujte nás ,poskytneme vám najúspornejší expedičný poplatok(5-10 dni, aby sa dospelo). 7 - spätná Väzba: Ste spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičiek ak ste saticfied s našimi položky a služby.

Príležitosti Deň otcov
Typ Veľkoobchod No
Súbor Typ No
Vzor RASTLINA
Materiál Lepenky
Číslo Modelu tortu vňaťou

Súvisiace produkty