25Pcs Umelé Motýle Rastlín Trávnik na Dvore Dekor Vonkajšie Záhradné Dekorácie Motýľ S Vkladaním Prúty Kvetináčov Ozdoby

€0.75

-35%

€1.16

Nový produkt

1 položky

Štítky: umelé rastliny textílie, artifici kvet, umelé rastliny, rastlinné, growbox, dekor kvetináč, umelé ryby rastlín, rastú stan, móda predajcu, doplnky, umelé kvety, sportster xl883.

Popis:

Farba odoslané v Náhodné,niektoré môžu byť rovnaké.Môže byť tlačený otvorené alebo zatvorené pre rôzne displej, vode odolný, vhodný pre vnútorné i vonkajšie.

Bežne sa používa pre dekoráciu, ako kvetinové záhony, rastlín, stromov alebo kdekoľvek chcete, aby sa stali krásne miesto.

Farebný motýľ stávky sú pripojené k svojej kovové príspevky od prameňov, takže sa kývať vo vetre ako skutočný motýľ.

Stick Dĺžka 25 cm Butterfly plnej 7 cm Motýľ je vyrobené z plastu, takže sa byť v pohode v každom počasí (s výnimkou silný vietor) Milosť vašom dvore, záhrade alebo kvetinové záhony s rainbow krásnych tvorov so sadou 24 Motýľ Vkladov.

Pripevnený na palice tak, aby mohli byť umiestnené na záhony, rastliny a okno políčka pridať živosť a zábava na displeji.

Motýle sú stanovené cez malé pramene, čo im umožňuje pohybovať sa vo vánku.

Materiál:plast

Farba:radom

Hmotnosť:67.0 g

Motýľ full :7 cm,

Stick dĺžka: 25 cm. 25pcs,

Package Zahrnuté:

Simulácia Butterfly * 25

Poznámka: 1.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, skutočná veľkosť by mohla byť mierne odlišné.

2.Prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty a monitora jas/kontrast nastavenia atď., farebný tón webových stránok a fotografií skutočného položku môže byť mierne odlišné.

Tému Zviera
Pôvod CN(Pôvodu)
Type1 podpora dropshipping
Materiál Plastové

Súvisiace produkty