Sprcha Nohy Práčky Masér Cleaner Non-Slip Exfoliácia, Akupresúrna Masáž Mat PI669

€9.80

-38%

€16.06

Nový produkt

1 položky

Štítky: ohyb kefa, chewbrush, kefa na suché prírodné masáž, kosti kefka, 3 mm drôtu kefa, kefa na umývanie obuvi, scourer pre kúpeľňa, umývanie nôh, viacúčelové okno, kefa suché vlasy.

Sprcha Nohy Práčky Masér Cleaner Non-Slip Exfoliácia, Akupresúrna Masáž Mat PI669 Popis:

Funkcie:

1. Masáž, čistenie, exfoliácia, a oživiť vaše nohy s našim nohy práčky.Naše nohy práčky je navrhnuté tak, aby vám veľkú nohu spa skúsenosti do pohodlia vášho domova.

2. Hlboké Čistenie: So stovkami štetiny, vaše nohy budú čistejšie ako kedykoľvek predtým.Bez stooping, štetiny môžu ľahko odstraňuje odumreté kožné, dôkladne čistí mydlovej nohy, vrátane vždy zanedbané priestory medzi prstami.

3. Non-slip: zadný funkcie silné prísavky na zabránenie preklzávaniu.Táto noha podložka nielen čistí vaše nohy, ale dá pridané energie zvýši, budete musieť začať svoj deň správne.

4. Jednoduché Použitie: Naše nohy masér je vyrobený z materiálov najvyššej kvality a bude trvať roky.Tento nohy kefa je veľmi jednoduché použitie, nie je potrebné sa zohnúť, je to vynikajúci pre použitie v sprche.

5. Dosť veľký pre dve nohy, aj tam je diera v hornej časti sprcha nohy práčky, ľahko zavesiť, takže to nebude trvať príliš veľa priestoru v kúpeľni.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt.Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia:

Typ: noha práčky

Materiál: PVC

Veľkosť: 24.5*28.5 cm

Funkcia: Čisté mŕtvych kože chodidiel, masáž akupunktúrnych bodov na chodidlách nôh, zmierniť tlak na celé telo

Balenie Obsahuje:

1 x nohy práčky

Produkt Vaňa Štetec/Masáž Kefou
Číslo Modelu Nohy
Použitie Čistenie
Druh Kefa
Názov Značky Aihogard
Materiál Iné
Aplikácia Nohy

Súvisiace produkty