5 ks Rastlín Vysokého Tlaku, Box Rastlín Vrúbľovanie Box Rezanie Vrúbľovanie Zakorenenie Box pre Vnútorné Vonkajšie Rastliny Asexual Reprodukcia

€6.15

-31%

€9.04

Nový produkt

1 položky

Štítky: vzduch rastlín držiteľ f kovov, oblek asexual, vzduch vrstvenie rastlín presadzovateľka pod, veľké minerálnej vlny, zámeno, minerálnej vlny vlny, náramok asexual, lgbtq, americký minerálnej vlny, gay asexual.

5 ks Rastlín Vysokého Tlaku, Box Rastlín Vrúbľovanie Box Rezanie Vrúbľovanie Zakorenenie Box pre Vnútorné Vonkajšie Rastliny Asexual Reprodukcia

Popis:

① .Chcete klon vaše rastliny, ale sa bojí rušiť existujúce rastliny?Nebojte sa-vzduch struky rastlín rozmnožovanie sú bezpečné na materskej rastliny a nespôsobí poškodenie kedykoľvek.

② .Vnútorné a vonkajšie rastliny, ako sú ruže, horolezcov, stromy, ovocné kríky, ovocné stromy, a ťažko koreň rastliny ako Magnólie a Camellias.

③ .Šírenie metódy.To vám umožní vidieť, šírenie výsledkov do 6-8 týždňov po inštalácii.

④ .Môžete použiť plastové väzby držať škrupiny bezpečne.

⑤ .Pripevnenie a klon vaše existujúce zariadenia s ľahkosťou a bez starostí, vďaka rozmnožovanie rastlín vzduchu-vrstvenie pod!

Funkcia:

*1.RASTLINA PRESADZOVATEĽKA – Pomocou starej vzduchu stratifikácia metóda je zakoreniť priamo na pobočkách, kopírovať existujúce rastlín a vytvárajú nové.Obaja sú platné.

*2.ŽIADNE POŠKODENIE – Poskytuje žiadne škody do materskej rastliny vôbec, ako sa používa iba malé pobočky na rastlinu, ktorú chcete klon, čím sa vytvorí malý k žiadne narušenie a nebude rušiť závod to prirodzené.

*3.SILNÉ a RÝCHLE VÝSLEDKY – To je zvlášť vytvorený s rezacím svete dizajnu, ktorá pomáha vaše odrezkov dosiahnuť silnejšie korene reprodukovať viac zrelé rastliny rýchlejšie ako normálne.

*4.BEZPEČNÝ ZÁMOK – Navrhnutý s zátky a rohu zámky, ktoré nadväzujú na seba navzájom a bezpečné na pobočke držať presadzovateľka v mieste, a to aj bez stonky pod.

*5.OPAKOVANE použiteľné – šírenie škrupiny sú robustné a odolné, dostatočne byť znovu použité znovu a znovu, takže môžete klon viac rastlín podľa svojich predstáv.

Špecifikácia:

Materiál: PP Plastu

Rozmery: 80mm

Zoznam Produktov:

5 ks Rastlín Rooter Box

Poznámka:

1. Všetky obrázky boli odborne kalibruje, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky v obrázky a objekty, ktoré vidíte.Prosím pochopiť.

2. Údaje je ručne merané, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Plastové Typ PP
Dokončovacie Nie Potiahnuté
vysoký tlak šírenia box Zakorenenie Rastlín Zariadenia
Číslo Modelu vysoký tlak šírenia box
Materiál Plastové
opakovane zakorenenie rastlín zariadenia rastlina vrúbľovanie
koreň rastie box koreňom rastie box
Druh Škôlky Vaničky & Viečka
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty