EE podpora Hot Predaj 2" 52mm Čierne Auto Motor Digitálny, Modré LED Tacho Tachometra LED Rozchod Meter do Auta Automobilových dielov

€12.96

-15%

€15.25

Nový produkt

1 položky

Štítky: digitálny tachometer rýchlomer, digitálny tachometer na auto, digitálny tachometer voltmeter, tacometro, rpm meter, nástroj, tachometer voltmeter, miestny tachometra, tachomet, lcd ot. / min..

Popis: Veľkosť:2 palca meradla alebo 52 mm priemer

Výkon:Professional 12V,IGN MAX 0.3 A

Max: 9999 ot. / MIN.

Varovanie (Červené Svetlo):Prekročiť 5000 ot / min Spôsob inštalácie: 1.Rozchod Môže Byť Namontovaný V 2"/52mm Dia otvory Alebo V Auto Rozchod Vlastné Montované Panely .Bezpečné Rozchod S Montážne Svorky Dodáva.

2.Vŕtačka 3/8" Dia .Otvory A Nainštalovať Gumové Priechodky, Kde Tlaku Alebo Vákua Linka Prechádza List Psychické, Ako Napríklad Firewall.

3.Priložiť Nylon Tlak Linka Na Montáž Na Zadný Rozchod s Použitím Adaptéra ,Ferrule ,A Kompresia matica .Trate Cez Priechodky Do Priestoru Motora .Spojiť Riadok Tlak port Na Motor Pomocou 1/8" Adaptér Ferrule A Kompresia Matica Pre Turbo A Prossure Meradla Alebo 1/8" Adaptér A Montáž Pre Vákuové Rozchod.

4.Štart Motora A Dôkladne Skontrolujte Zariadenie Na Úniky.

Zvrat V Ľahká Montáž Zásuvky A Pripojte Jeden Drôt(Žltá) Na Dash Osvetlenie Circut Alebo Iné 12V Zdroj Napájania A Ostatné Drôtené(Čierna) Do Dobrej Zeme.Package Incldue:

* 1 X Digitálny LED Tacho Rozchod

Položka Šírka 5.2cm
Krajina/Región Výroby Čína
Druh Materiálu PVC
Názov Značky EE podporu
Položka Dĺžka 5.2cm
Položka Hmotnosť 0.099KG
Výrobca Katalógové Číslo CXC01714
Špeciálne Funkcie R. P. M, Modré LED Tacho Rozchod
Položka Výška 8.0cm

Súvisiace produkty