Svadobné Cesty Vedú, doprava zdarma, Kvet Polica & Stolný Stojan pre Svadobné Vrchol Dekorácie

€211.93

Nový produkt

1 položky

Štítky: iphone se peňaženky spojka, gél posilnenie 30 ml, kakashi nadrozmerná košele, nepravidelný rukáv, blúzky, lengerie nastaviť ženy 2020, lengerie nastaviť ženy camo, nepravidelný blúzka moslimských, lengerie zvodné veľkosť, irpods pro iphone kryt.

prepravné náklady do afriky potrebné comfirm s predávajúcim, prosím, kontaktujte predávajúceho pri zadaní objednávky, pretože ak loď do afriky č doprava zadarmo

žiadne svetlo a kvet vrátane

použitie pre svadobné dekorácie

len pre svadobné decortaion

keď sme vyslali tovaru potrebujeme saperate všetok tovar, aby zachránil doprava , takže keď sa dostanete potom sa budete musieť státie candlebra tým, že sami seba potom .

všetky centerpiececs budeme saperate všetky časti, súčasti a potom švp von .

Objednávka bude odoslaná zo Strany spoločnosti UPS Alebo DHL Alebo FEDEX

doba dodania cca 25 dní budú zaslané , sme sa dokončiť si objednať čo najskôr po uskutočnení platby objednávky .a potom spravidla o 8 dní môžete získať , môžu byť niekedy bude mať trochu meškanie niekoľko dní, takže buďte trpezlivý.

o prípade poškodenia tovaru , pretože z dôvodu express , všetok tovar budeme pack s dobrým condiction , ale niekedy poškodenia tovaru je veľmi diffcult na voide , takže ak chcete nahradiť škodu , kupujúci by mali zaplatiť všetky náklady , takže keď ste na mieste, poradí , prosím, že carfully .

o termíne dodania : budeme zaslané objednávke ihneď ako je to možné , ale niekedy môžeme byť obsadené, pretože tak veľa, aby , tak sme sa rozšíriť dodacia lehota môže byť , alebo nebudeme akceptovať vrátenie ,ak vašej objednávky je naliehavá, tak pls myslíte, že carfully miesto objednávku, alebo nie .a aj to, či iných dôvodov, ako sú colné ect náklady na oneskorenie dodávky budeme tiež neakceptuje vrátenie peňazí .

abot závada :pretože to všetko je ruke, aby produktu , môžu mať malú vadu tovaru , ak ste vysoko quanlity couster prosím, myslíte, že starostlivo ak umiestnite príkaz alebo nebudeme akceptovať žiadne sťažovať, alebo vrátenie

Vrátenie a procesné : Ak nie ste spokojní s prijatých nákladu,z akýchkoľvek dôvodov,musí kontaktovať nás do 7 dní od prijatia vašej objednávky. *Prosím, láskavo kontaktujte nás ak chcete odoslať položku späť. *Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a poskytnite nám prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID. *Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a accessoriesincluded. *Vrátiť zásielku nákladnej by mal byť zaplatená Kupujúcim toto je reálny obraz produktu , bez akejkoľvek spracovanie ,keď sa dostanete tovar je oveľa krajší ako na obrázku .Poznámka: vzhľadom na špecifickosť výrobku, prosím, uistite sa, že sledovať veľkosť a materiál z tovaru , pri zadaní objednávky , ak máte akúkoľvek otázku , prosím, comfirm s dodávateľom , všetko, tento problém nebude akceptovať žiadnu formu vrátiť .Tam môže byť trochu chyba, veľkosť produktu, viac prísny veľkosť, prosím, starostlivo zvážte, pred miesto, aby sme vám čo najlepšie tovar máme Obrázky, flash krajší, aby ste rôzne domáce chuť

Použitie pre Svadobné Dekorácie
farba podiel železa chorme platting
svetlo č vrátane
Druh Vianočné Dekorácie Dodávky
priemer 12 cm, najväčší priemer
celkový vysoký 30 cm
Kvet č vrátane
Sviečka č vrátane
Číslo Modelu WTC02
ak loď do afriky nie zadarmo, náklady na dopravu a potrebujete comfirm prepravné náklady s užívateľa
Názov Značky OnnPnnQ

Súvisiace produkty