Prenosné 2 v 1 Auto Ohrievač, Ventilátor Odhmlievania Defroster Pohodlie Rýchlo Teplo Auto Chladenie Defroster Ventilátor Skladacia Rukoväť Otáčania

€8.27

-34%

€12.54

Nový produkt

1 položky

Štítky: sim kartu adaptér nano 7p, rybolov prázdne 1 oddiel, mascarilla bluetooth led, rýchlo nabíjačka pd qualcomm, drez tekuté mydlo skladovanie, drez mozgov filter európe, sim karta predĺženie 2 sim, rýchlo nabíjačka p9 originál, drez otvor čistiaca kefka.

Popis:

Typ:Auto Ohrievača

Materiál:ABS

Veľkosť:17*11*4 cm/6.7*4.3*1.57

Dĺžka kábla:120 cm/47

Výkon:150W

Napätie:12V

Rotujúce uhol:90°

Funkcia :Kúrenie/Chladenie/Odhmlievania/S cigaretový zapaľovač

Funkcia:

1.Jednoduchá inštalácia, stačí ho pripojiť do zásuvky pre zapaĺovač.Vymaže čelné sklo z tenký ľad,a môže byť použitý ako ventilátor v lete.Odolné,Ergonomické ručné dizajn,Prenosné

2.Ideálny pre v-auto, kemping a karavaning,Udržuje vás v teple v zime a chladenie v summe.rHigh-teplota teplo zásuvky pre ohrievač môže zabezpečiť rýchly ohrev a pohodlné zahrievania.

3.Automobilový odhmlievania môžete rýchlo vyriešiť auto sklo hmla.Rýchlo ohrieva vzduch alebo použiť ako ventilátor na chladenie si v lete .Môžete vychutnať chladné v horúcom lete, a Vychutnať v teple na chladné zimné, Environmentálne výhody.

4.Výstup: max. 150 W. prevádzkové napätie: 12 V jednosmerný prúd.Napájanie: 12 V auto cigaretový zapaľovač konektor.180 stupňov otočný držiak je určený pre voľné nastavenie, ktoré je veľmi pohodlné a praktické.

5.Môžete rýchlo sa zahrieva do jednej minúty,efektívny odvod tepla dizajn,teplé zimné,takže môžete bezpečne a pohodlne dostať na ceste a dostať sa do cieľa.Ak ste oneskorené v dopravnej nehody, môžete tiež zostať v teple bez spustenia motora.

Zoznam balíkov: 1 * Auto Ohrievača 1* Inštalácia pásky

Poznámky:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2.Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky ONEWELL

Súvisiace produkty