Bavlna Rodina, Oblečenie, Móda, Matka, Otec, Dcéra, Syn s Rodinou Pozrite Zodpovedajúce T shirt Písmená Košele Rodinné Letné Oblečenie

€3.39

-50%

€6.78

Nový produkt

1 položky

Štítky: malé kožené agendy, šport plávanie ženy, pony chvost vlasy chaotický, delta detskej autosedačky, rasperry pi 2 kamery, quacking kačica gumy, nočný klub šaty sar, smartlight e14, biela, maxi otvorom sukne plávať.

1Inch=2.54 CM, 1 CM=0.39 Palec.Produkt: bavlna Rodina, Oblečenie, Móda, Matka, Otec, Dcéra, Syn s Rodinou Pozrite Zodpovedajúce T shirt Písmená Košele Rodinné Letné Oblečenie Funkcia: Textílie: 100% bavlna.Umyté textílie, mäkké a pohodlné.Umiera: Kvalifikovaný dyestuff, non formaldehyd atď, výrobky prešli certifikácie kvality.Prevedenie: Dobré prevedenie Poznámka: 1.Prosím, láskavo pozrite si deti skutočnej výšky a veľkosti grafu pred nákupom. 2: Vzhľadom na rôzne výrobu dávkach, môže byť odchýlka 2-3 CM položky. 3: Farby na vašom monitore počítača sa môžu mierne líšiť od skutočného produktu farby v závislosti od nastavenia monitora.

Značka Príbeh

Majiteľ obchodu má 10 rokov oblečenie pracovné skúsenosti.Jej spoločnosť robil OEM pre mnohých Európskych a Amerických značiek ,takže ona je oboznámený s rôzne chemické a fyzikálne požiadavky Na rovnaký čas, ona je matka päť-rok-starý dieťa.Strávila veľa energie na výber oblečenia dobrú kvalitu a dobrú cenu a pre jej dieťa.Preto, všetky šaty sú starostlivo vybrané.Cena nie je najnižšia, ale mohli by ste cítiť ľahké kvality.

Funkcia 1 Rodina Pozrite Zodpovedajúce T tričko
Funkcia 2 rodina letné oblečenie
Vzor Typ Tlač
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Štýl Príležitostné
Materiál Bavlna
Oddelenie Meno Matka/Otec/Dieťa
Položka Druh T-Shirts
Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Farba Čierna, Biela

Súvisiace produkty