Wei meter MoPao 300 jeden disk dve rýchlosti metallographic vzorky brúsenie a leštenie stroj sa opýtať zvýhodnené ceny

€2 136.29

Nový produkt

1 položky

Štítky: 10 ml plastové, 3ml mini sprejová fľašu, 5ml vzorka, vzorka vône, 3ml plastové, 60ml plastové fľaše sprej, db9 rj45, 20ml rozprašovač sprej parfum fľašu, 2ml plastové nádobky, 3 ml sprej.

Vlastnosti produktu:

Jeden disk dual speed metallographic vzorky brúsenie a leštenie stroj MoPao300, je najekonomickejšie a praktické zariadenia pre metallographic prípravu vzorky, série špecifikácie, aby vyhovovali potrebám užívateľov z viac vzorky;

Je najekonomickejšie a praktické zariadenia pre metallographic prípravu vzorky, ktoré je úplné a môžu uspokojiť potreby užívateľov;

Séria je navrhnuté a vyrobené podľa medzinárodného rozšírené metallographic prípravy vzoriek a príprava skúšobných podmienok;

Vybavené krásne a praktické vystuženého plastu shell, všetky nehrdzavejúcej ocele štandardné časti.

Technické parameter:

A. Brúsenie, rýchlosť disku: 150r/min a 300r/min (dve rýchlosti);

A. Brúsenie disk priemer: 300 mm;

A. Napätie: 50Hz 380V;

Štandardná konfigurácia:

A. Prívodné potrubia 1;

A. Odvodňovacie potrubie 1;

A. Brúsenie disku 1.

============ ============

[o tovare]

- Pretože aktualizácie produktov rýchlejšie, prosím, kontaktujte pred filmom, tak ako zistiť, či nie je na mieste .

- Všetky položky v našom obchode sú sprevádzané podrobný popis a popis produktu špecifikácia , Pred nákupom by mali byť optimistický o obrázku a úvod, nie je pochopenie majiteľa.

[o kúpe]

- Dôrazne odporúčame používať Alipay Obchodu.

Nákup tovarov, odporúčame používať nákupného košíka kúpiť, zmeny ceny pohodlnejšie.

- v prípade poštovné, on-line predajcov, obráťte sa na predajcu, nemení; on-line nemôže okamžite zmeniť, môže kupujúci priamu platbu predávajúcemu zaplatiť poštovné bude v správe predávajúcim na riadok po Alipay priamo vrátený kupujúcemu.

- priame úhrady prosím posielať textové správy do informovať po zaplatení, prosím, SMS Taobao meno používateľa a bankové úhrady oddelenie na kontrolu.

- prosím uhradiť do troch dní po tovar prevzatý, dávno nenechá tovaru.Špeciálne zvýhodnenú cenu alebo aukcie tovar po 24 hodinách nie je aktívny kontakt, zavrie transakcie, nenechávajte tovaru, ako je neschopnosť včasné zaplatenie, prosím, na vedomie.

- prevziať tovar, nie vziať iniciatívu do kontaktu zaplatení do siedmich dní, v obchode, sa bude považovať za nebezpečný sťažností.

[o doručenie]

- Kupujúci fotografoval po dieťa hneď, ako je to možné sa dostať do kontaktu s obchode, po potvrdení platby na účet bude odoslaný rýchlo.Výber z lodnej dopravy kupujúcim a predávajúcim spoločne, tak, že môže kupujúci prevzatie tovaru čo najskôr.

- Distribúcia: obchod predvolené pre sto.Podľa regiónu, vzdialenosť a hmotnosť sa líšia v závislosti; v niektorých oblastiach nemôže dosiahnuť pošta EMS (poštovné je drahé a pomalé); za väčší a silnejší dieťa, obchod bude logistiky riadku (ako protiklad k express bude o niečo pomalší); ak zákazník potrebuje SF express, náklad sa musí platiť .

- Správu o Potrebovať ďalšie express, faktúry, upravte adresu, pozrite si prosím správu opatrne .Z dôvodu veľkého množstva prepravovaného tovaru, zásob bude všetko podľa kupujúcim , Dodať tovar .

O [return]

- To dieťa na detekciu produktov, odmietol vyskúšať!Non problémy s kvalitou, nie je možné vrátiť, zvoľte si, prosím, potvrďte pred nákupom vhodné pre model.Pred pôrodom, kontrola, balenie a vybaľovanie zásob.Obal je poškodený, prosím, zrušte prevzatí tovaru po službe bod.Ak nechcete, aby sa najprv prihlásiť a potom zásielky kuriérskou službou, ak zásielka nie je poškodená, najprv prihlásiť názov, otvorte kuriér vypovedať, ak chcete potvrdiť, že nie je žiadne poškodenie, menej nákladný a iné podmienky na prihlásenie meno.Ak nie je poškodenie alebo menej tovaru, je zapečatené odmietol vrátiť.Inak nemôžeme sledovať zodpovednosť express spoločnosti.Pri prevzatí tovaru tvárou v tvár kontroly, ako tam je jasne viditeľné voľným okom môžeme rozlíšiť škody, a ostatné pracovné záležitosti, ktoré sa musia poskytnúť dôkaz o tom, kuriérskej spoločnosti.Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás v deň doručenia tovaru, a druhý deň po nahradenie bude tovar vydaný. (poskytovanie package číslo) !Poslať tovar späť potrebné, aby zabezpečili, že žiadne použitie, dobrý vzhľad, nemá vplyv na predaj znova, inak budeme robiť odmietnuť oh !

- Poslať nesprávny tovar bude vrátený, alebo vymeniť, a späť predávajúcemu znášať .Kupujúci na svoje vlastné dôvody, majte prosím nákladnej dopravy.Všetky tovar vrátený do skladu odmietol zaplatiť, prosím, kupujúci pozornosť, pretože dôvod, vrátime sme sa doprava vráti priamo kupujúcich.

V prípade, ak Kupujúci po prevzatí tovaru zistí, že majú problémy, obráťte sa s majiteľom, poskytnú vhodné riešiť.

- Na prepravu otázky: riziko straty dopravného procesu zo strany predávajúceho, predávajúci na pošte alebo kuriérskej spoločnosti na potvrdenie straty tovaru Z nového dodanie alebo Vrátenie platby.

[o hodnotenie]

- Po obdržaní baby Po tom, ak ste spokojní s transakciou, prosím, nezabudnite dať našu podporu , po každej transakcie, predávajúci a kupujúci majú možnosť ohodnotiť, sme venovať pozornosť každej transakcie .

- prijaté po dieťa má nejaký problém, prosím, obráťte sa na prvý majiteľ, vlastník bude správne vyriešený, musia byť vyriešené, po hodnotenia.

- prijaté po baby majú všetky sťažnosti, nie je kontaktovať jej vlastníka, dať v hodnotení všetky sťažnosti, škodlivý hodnotenie.

Súvisiace produkty