Nástenné Plagáty A Tlač Biele Anjelské Krídla Vintage Wall Art Plátno Na Maľovanie Krídla Umenie Stenu Obrázok Pre Obývacia Izba Dekor

€4.32

-51%

€8.82

Nový produkt

1 položky

Štítky: tekvica keychain, prívesok anjel, anjel na stenu figúrky, čipky anjel krídla na stenu dekor, umenie stenu anjel krídla, anjel krídla plagát, anjel farba, ružová anjel krídla plagát, anjel krídla, anjel krídla obrázok.

VEĽKOSŤ a Poznámka

1.Pozrite si prosím nižšie veľkosť porovnať. 2.O Dropshipping a Veľkoobchod,prosím, kontaktujte nás kedykoľvek.bude ponúkať najlepšie služby a kvalitu. 3.O Vlastnej,prosím, kontaktujte nás a diskutovať o veľkosti a obrázok. 4.Obrázok je tlač a bez rámu,ak chcete ručne alebo potrebujete rám,prosím kontaktujte nás.

Maliarske Scény

Iný štýl maľby vhodné na rôzne miestnosti,ak sa vám páči ,akceptujeme aj vlastné.Ako svetelné efekty, farba objekty možno trochu odlišné od fotografie.

Prečo Si Vybrať Nás

Ponúkame len vysokej kvality s nízkou cenou,dlhodobá spolupráca je dobré pre vás a pre nás. 1.Používame profesionálne a silná PVC TUBE obaly na zaistenie bezpečnosti vášho balíka na prepravu. 2.Vodotesná páska omotal okolo trubice.

O Dopravu

Po úhrade,pošleme hneď ako to bude možné.

Médium Nepremokavé Atrament
Tvar Horizontálne Obdĺžnik
Rám režim Bez rámu
Formulár Jeden
Pôvod CN(Pôvodu)
Predmety Zviera
Štýl Moderné
Druh Plátno Potlače
Technics Sprej Na Maľovanie
dropshipping a veľkoobchod Áno
Pôvodný No
Číslo Modelu PF2578
Balenie
Nordic Plagát
Materiály
Materiál Plátno
Rám
Vlastné Obrazové A Veľkosť Áno
Bez rámu
Farba
Použitie
Je To Inteligentné Zariadenie No
Podpora Base Plátno

Súvisiace produkty